Μπέκερ για Τζόκοβιτς: “Θα το μετανιώσει σε 10 χρόνια”

15:57 7/1/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο πρώην προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς και θρύλος του αθλήματος, Μπόρις Μπέκερ, πήρε θέση για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Αυστραλία. Ο Γερμανός δήλωσε πως ο Νόλε κάνει πολύ μεγάλο λάθος με την επιλογή του να μην εμβολιαστεί.

“Σχεδόν θα τον θεωρούσα οικογένεια – αλλά όπως σε όλες τις οικογένειες, μερικές φορές υπάρχουν διαφωνίες”, είπε ο Μπέκερ.“Νομίζω κάνει μεγάλο λάθος που δεν εμβολιάζεται. Αυτό το γεγονός μπορεί να απειλήσει το μέλλον της καριέρας του και την ευκαιρία του να εδραιωθεί ως ο καλύτερος παίκτης όλων των
εποχών.Τέσσερις φορές κάθισα στο box του καθώς κέρδισε το Australian Open, επομένως γνωρίζω πλήρως τις μεγάλες δυνατότητές του ως πρωταθλητής. Πιστεύω επίσης ότι έχει έναν υπέροχο χαρακτήρα που μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί.Αλλά αυτά τα δυνατά σημεία μπορεί επίσης να είναι αδυναμίες. Η ίδια απίστευτη αποφασιστικότητα που είδα να κερδίζει τόσους πολλούς δύσκολους αγώνες μπορεί να είναι καταστροφική με το πείσμα του”, πρόσθεσε ο Γερμανός.Ο Μπέκερ επιβεβαίωσε επίσης ότι ενώ είχε μιλήσει με τον νυν προπονητή του Νόλε, Γκόραν Ιβανίσεβιτς, ο οποίος είναι εμβολιασμένος, δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον ίδιο τον τενίστα, αλλά πιστεύει ότι ο 34χρονος θα μετανιώσει αν δεν κάνει το εμβόλιο.“Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης αντάλλασσα μηνύματα με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς, τον προπονητή που τον συνοδεύει. Ο Γκόραν βρισκόταν σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο, αποκομμένος από τον Νόβακ, επειδή αυτός και η υπόλοιπη ομάδα είχαν άδεια να μπουν στην Αυστραλία”, συνέχισε ο Μπέκερ.“Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Νόβακ, αλλά θα τον παρότρυνα να εμβολιαστεί, αν και το αν θα άκουγε είναι άλλο θέμα. Είναι απίστευτα ισχυρογνώμων, με πολύ σταθερές πεποιθήσεις. Αν δεν το κάνει, τότε σε 10 χρόνια θα κοιτάξει πίσω και θα καταλάβει ότι έκανε λάθος.

Δεν πρόκειται μόνο για την Αυστραλία. Είναι πλέον γεγονός ότι ζούμε σε έναν διαφορετικό κόσμο και θα δυσκολευτεί πολύ να ζήσει τη ζωή ενός επαγγελματία τενίστα που ταξιδεύει, χωρίς τον εμβολιασμό. Αυτοί είναι οι κανόνες, είτε του αρέσουν είτε όχι, και πρέπει να το αποδεχτεί”, ολοκλήρωσε.

Δανάη Μασκαλέρη

The post Μπέκερ για Τζόκοβιτς: “Θα το μετανιώσει σε 10 χρόνια” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα