“Είναι ελεύθερος να φύγει όποτε το θελήσει”

09:54 7/1/2022 - Πηγή: Tennis24

Η Υπουργός Εσωτερικών της Αυστραλίας, Κάρεν Άντριους απάντησε στις κατηγορίες του Στρένταν Τζόκοβιτς, περί αιχμαλωσίας του Νόβακ Τζόκοβιτς, τονίζοντας ότι ο Σέρβος τενίστας είναι ελεύθερος να φύγει όποτε το θελήσει από την Αυστραλία.

Ο Νόλε, φιλοξενείται σε ξενοδοχείο καραντίνας στη Μελβούρνη και θα μείνει εκεί μέχρι το πρωί της Δευτέρας που έχει οριστεί η ακρόαση σε Δικαστήριο, με τους δικηγόρους του Τζόκοβιτς να δουλεύουν ακατάπαυστα σχεδιάζοντας την υπερασπιστική γραμμή του πελάτη τους.

“Ο κύριος Τζόκοβιτς δεν κρατείται αιχμάλωτος στην Αυστραλία. Είναι ελεύθερος να φύγει όποτε

το θελήσει και η Κυβέρνηση θα διευκολύνει πραγματικά αυτή τη διαδικασία” τόνισε χαρακτηριστικά η Άντριους.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που δεν έχει επιτραπεί η είσοδος στη χώρα του Τζόκοβιτς αλλά ούτε και ο λόγος της ιατρικής εξαίρεσης που αιτήθηκε και έλαβε ο Σέρβος από τα δύο ανεξάρτητα πάνελ που συνεργάζονταν με την Tennis Australia.

Η εφημερίδα The Age, αναφέρει ότι ο Σέρβος πήρε την ιατρική εξαίρεση καθώς έχει νοσήσει από Covid-19 το τελευταίο εξάμηνο (είχε νοσήσει και το καλοκαίρι του 2020), ωστόσο η Κυβέρνηση της Αυστραλίας είχε διαμυνήσει την Tennis Australia ότι δεν θα δεχθεί ως δικαιοληγητικό το πιστοποιητικό νόσησης.

The post “Είναι ελεύθερος να φύγει όποτε το θελήσει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα