Μπέκερ: “Είμαι βέβαιος ότι ο ατζέντης του το χάρηκε πολύ”

14:30 3/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Μπόρις Μπέκερ, όπως και οι περισσότεροι που είδαν την πρεμιέρα του Ρότζερ Φέντερερ στο Wimbledon, ένιωσαν κάπως άβολα να βλέπουν τον Ελβετό με άλλη μάρκα ρούχων

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox Sports, ο Γερμανός προπονητής μίλησε για το διαζύγιο του Φέντερερ με τη Nike μετά από 24 χρόνια και για τη συνεργασία του Βασιλιά με τη Uniqlo η οποία

θα τον κάνει ακόμα πλουσιότερο!

“Δεν το γνώριζα μέχρι που τον είδα να μπαίνει στο Center Court και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι είναι διαφορετικό. Μετά το διαπίστωσα. Καινούργια ρούχα. Παρακολουθούμε τον Ρότζερ τόσα χρόνια και είχε δημιουργήσει μια σχέση με το brand. Ομολογώ ότι είναι λίγο περίεργο να τον βλέπουμε χωρίς αυτό το brand πια.

“Η νέα συμφωνία θα είναι μεγάλη διαφορά. Είμαι βέβαιος ότι ο ατζέντης του Ρότζερ, θα την έχει χαρεί πολύ.

“Εμείς οι παίκτες είμαστε και λίγο προληπτικοί. Μας αρέσουν οι ρουτίνες μας και τα ίδια πράγματα. Σίγουρα θα είναι κάτι πολύ περίεργο και γι’αυτόν, να έχει έναν καινούργιο χορηγό ενδυμασίας μετά από τόσα χρόνια” είπε ο Μπέκερ.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Φέντερερ υπέγραψε συμβόλαιο 10ετους συνεργασίας με την Uniqlo, από την οποία θα παίρνει 30εκ. δολάρια ετησίως, ήτοι 300εκ. δολάρια!

The post Μπέκερ: “Είμαι βέβαιος ότι ο ατζέντης του το χάρηκε πολύ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα