Μπέκερ: “Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Τζόκοβιτς”

Ο πρώην προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, Μπόρις Μπέκερ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια από το Λονδίνο, όπου βρίσκεται ενόψει των ATP World Tour Finals, για την συνεργασία του με τον Σέρβο πρωταθλητή…

Καλεσμένος στην εκδήλωση της χθεσινής κλήρωσης των τελικών της ΑΤΡ στο Λονδίνο ήταν ο Μπόρις Μπέκερ. Ο πρώην Νο1 τενίστας του κόσμου και πρώην προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, μίλησε για την ζωή του και την συνεργασία που είχε με τον Σέρβο.

Ο “Νόλε” κατέκτησε έξι Grand Slam τίτλους υπό την καθοδήγηση του Γερμανού, όμως το 2016 οι δυο τους έλυσαν την συνεργασία τους. Ο Μπέκερ μίλησε για όσα πέρασε με τον Σέρβο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Πέρασα υπέροχα τα τρία χρόνια που δουλέψαμε μαζί. Είμαστε σε επαφή το τελευταίο χρονικό διάστημα και είμαι χαρούμενος που έχει επιστρέψει σε καλό αγωνιστικό επίπεδο. Στην αρχή της σεζόν ήταν εκτός του Top20 και τώρα είναι στο Νο1.

Μετά το Wimbledon έδειξε πραγματικά γιατί είναι πρωταθλητής. Μπορεί να είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών πέρσι, όμως έχει επιστρέψει για τα καλά και πιστεύω πως θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Όσον αφορά την κλήρωση των τελικών, νομίζω πως ο Φέντερερ έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα σε σχέση με τον Νόβακ για την κατάκτηση του τίτλου, γιατί νομίζω πως ο όμιλός του είναι πιο βατός.

Βέβαια, δεν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο με σιγουριά γιατί και οι οκτώ τενίστες είναι εξαιρετικοί και για αυτό βρίσκονται εκεί”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μπέκερ: “Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Τζόκοβιτς” appeared first on Tennis24.

Keywords