Μπαρτολί: “Το τένις χρειάζεται παίκτες σαν τον Κύργιο”

18:29 6/7/2022 - Πηγή: Tennis24

Η πρωταθλήτρια στο Wimbledon το 2013, Μαριόν Μπαρτολί, μίλησε για την συμπεριφορά του Νικ Κύργιου στο φετινό Wimbledon και ιδιαίτερα στο ματς κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά. Η Γαλλίδα εξήγησε πως το τένις χρειάζεται παίκτες σαν τον Νικ, θεωρώντας πως είναι ένας τελείως διαφορετικός χαρακτήρας σε σχέση με τους υπόλοιπους:

“Ο Κύργιος είτε σου αρέσει, είτε δεν σου αρέσει. Δεν θα σε κάνει ποτέ να νιώσεις ουδέτερα συναισθήματα για εκείνον. Χρειαζόμαστε

τέτοιους ανθρώπους στο τένις. Πιο έντονους, με διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν νομίζω ότι είναι καλό να συμπεριφέρονται όλοι με τον ίδιο τρόπο.

Το όριο το ξεπερνάει όταν ξεκινά να κοντράρεται με τον διαιτητή, αλλά ο Νικ φέρνει κάτι νέο και διαφορετικό που είναι συναρπαστικό για το παιχνίδι. Είπε αυτό που ένιωθε στο γήπεδο και αυτό είναι απόλυτα δίκαιο. Απλώς πρέπει να το σεβαστούν και οι υπόλοιποι αυτό.

Στο τέλος της ημέρας ξέρουμε τι φέρνει ο Νικ στο γήπεδο και δεν είναι πραγματικά περίεργο. Ο Στέφανος να φαινόταν έκπληκτος από αυτό που για μένα είναι κάτι που δεν θα περίμενα από αυτόν. 

Πιστεύω ότι τα πάει εξαιρετικά καλά φέτος, όσον αφορά το τένις. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση παίζοντας καλά στο χορτάρι πριν από το Wimbledon και απλά του αρέσει το σόου.

Λατρεύει το κεντρικό court και ο τρόπος που έπαιξε (κόντρα στη Νακασίμα) ήταν εξαιρετικός. Δεν έφτασε πολύ στα άκρα του, ούτε μιλούσε δυνατά όλη την ώρα. Αφοσιώθηκε μόνο το τένις του. Είναι πάντα τόσο συναρπαστικός και είναι μια ενδιαφέρουσα παρουσία στο τουρ.”

Ο Νικ Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον Χιλιανό Κριστιάν Γκαρίν για μια θέση στα ημιτελικά

WIMBLEDON MEN’S DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Μπαρτολί: “Το τένις χρειάζεται παίκτες σαν τον Κύργιο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτολί, “Το, Κύργιο”,bartoli, “to, kyrgio”