Αζαρένκα: ”Έκλαψα όταν κατάλαβα ότι θα μπω σε σκληρή καραντίνα”

Η Βικτόρια Αζαρένκα βρισκόταν στη λίστα με τους παίκτες που τέθηκαν σε «σκληρή» καραντίνα, ενώ παραδέχθηκε ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες που ήξερε ότι θα αντιμετωπίσει, έπρεπε να συμβιβαστεί.

Η 31χρονη τενίστρια από τη Λευκορωσία, όταν συνειδητοποίησε ότι θα τεθεί σε σκληρή καραντίνα ενόψει του Australian Open, παραδέχθηκε ότι δεν άντεξε και «λύγισε» ξεσπώντας σε κλάματα για αυτή την μη αντιστρέψιμη κατάσταση που θα συναντούσε το 14ημερο αυτό.

”Ενώ βρισκόμουν σε ομαδική

κλήση με την ομάδα μου, τον προπονητή μου, ξαφνικά έκλεισα το τηλέφωνο,” επισήμανε η Αζαρένκα.

”Ήμουν σε απόγνωση, δεν ήξερα πως να το χειριστώ. Στην αρχή έκλαψα, έκλαψα στον καναπέ και ένιωθα όπως ο καθένας που θα βρισκόταν σε τέτοια κατάσταση, ένα αδιέξοδο, μια μεγάλη λύπη.

”Δούλεψα τόσο σκληρά, θα πάει στράφι όλη αυτή η δουλειά που «έριξα».”

”Μετά σκέφτηκα ότι εφόσον έχω όλα αυτά τα συναισθήματα, πρέπει να το αποδεχθώ. Είναι κάτι που θα συμβεί ότι και να κάνω. Είπα ότι πρέπει να αφήσω όλα αυτά που νιώθω και να φύγουν από μέσα μου.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Azarenka (@vichka35)

Η δύο φορές κάτοχος του Australian Open, επισήμανε ακόμη το πόσο προσεχτική είναι με τη καθημερινότητα της στην Αυστραλία.

‘‘Δεν θέλω να πάω καν μέχρι το μπάνιο,” τόνισε χαρακτηριστικά η Αζαρένκα.

”Βάζω μια κουβέρτα πάνω μου, η οποία καλύπτει τα πάντα, σε περίπτωση που φύγει η μάσκα μου από το πρόσωπο ή μετακινηθεί.”

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Αζαρένκα: ”Έκλαψα όταν κατάλαβα ότι θα μπω σε σκληρή καραντίνα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα