Αβέβαιος για Αυστραλία ο Ράφα

Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε στους δημοσιογράφους μετά το τουρνουά Mubadala όπου έδωσε τους πρώτους του αγώνες μετά από 5 μήνες μετρώντας δύο ήττες από Σαποβάλοφ και Μάρεϊ, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την απόδοσή του αλλά αβέβαιος για τη συμμετοχή του στα επόμενα τουρνουά.

“Η ιδέα είναι να πάω στην Αυστραλία και να δοκιμάσω το καλύτερό μου. Όντας 100% ειλικρινής, δεν μπορώ να το εγγυηθώ. Πρέπει να μιλήσω με την ομάδα μου”, δήλωσε ο Ισπανός.

“Έχουν περάσει

πάνω από έξι μήνες από τον τελευταίο επίσημο αγώνα. Τα πράγματα είναι δύσκολα και το αποδέχομαι. Μπόρεσα να αγωνιστώ και στα δύο ματς και μάλιστα είχα τις ευκαιρίες μου, οπότε αυτό είναι πολύ θετικό”.

“Πέρασα από αυτή τη διαδικασία, δυστυχώς, πολλές φορές στην καριέρα μου στο τένις, αλλά πρέπει να προπονηθώ και να είμαι αρκετά υγιής για να περάσω από αυτή τη διαδικασία. Αν συμβεί αυτό, είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω”.

“Έχουμε χρόνο να πάρουμε μια απόφαση. Ας δούμε. Δεν μπορώ να εγγυηθώ 100% ότι θα είμαι εκεί”.

“Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα είμαι αρκετά ανταγωνιστικός ώστε να δώσω στον εαυτό μου ευκαιρίες να παλέψει για τα πράγματα που αγωνίζομαι τα τελευταία 15 χρόνια. Εάν όχι, προσωπικά δεν έχει νόημα.

Δεν παίζω καθόλου για χρήματα ή απλώς για διασκέδαση, παίζω για να συνεχίσω να πετυχαίνω στόχους ή τουλάχιστον για να απολαμβάνω τη διαδικασία. Εάν δεν τα καταφέρω, δεν πειράζει, αλλά το κίνητρο και το πάθος είναι ακόμα εκεί”.

Δανάη Μασκαλέρη

The post Αβέβαιος για Αυστραλία ο Ράφα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα