Αττάλεια: Στον τελικό του διπλού η Σακκελαρίδη

Σαπφώ Σακκελαρίδη και Αναστάσια Ζολοτάρεβα εξασφάλισαν μια θέση στον τελικό του Σαββάτου (26/4) στο τουρνουά των 15.000$ στην Αττάλεια, μετά από την επικράτησή τους στον ημιτελικό κόντρα στις Λίζα Πιγκάτο (Ιταλία) και Σολάνα Σιέρα (Αργεντινή) με 6-1, 7-5 σε 68 λεπτά. 

Για την εκπληκτική Σαπφώ Σακελλαρίδη αυτός θα είναι ο 8ος τελικός από τον περασμένο Νοέμβριο (Καστεγιόν) μέχρι σήμερα, ενώ το αξιοσημείωτο είναι ότι η Ελληνίδα τενίστρια, την ίδια χρονική περίοδο, έχει φτάσει τουλάχιστον σε ημιτελική φάση (πάντα στα διπλά) στα 12 από τα τελευταία 15 τουρνουά

που έχει συμμετάσχει! 

Οι Νο4 του ταμπλό ξεκίνησαν εντυπωσιακά στον ημιτελικό κατακτώντας τα πρώτα 4 games (4-0), για να κλείσουν το set με 6-1 σε μόλις 23 λεπτά. 

Το 2ο set ήταν πιο ανταγωνιστικό με τις Σακελλαρίδη και Ζολοτάρεβα να έχουν την ευκαιρία να κλείσουν το παιχνίδι (5-4) ωστόσο δέχθηκαν break με τις Πιγκάτο και Σιέρα να ισοφαρίζουν σε 5-5. 

Από εκεί και πέρα όμως Σακελλαρίδη και Ζολοτάρεβα κατέκτησαν τα επόμενα δύο games και με 7-5 πήραν την πρόκριση για τον τελικό. 

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τις Νο2 του ταμπλό, Κσένια Λασκούτοβα (Ρωσία) και Κιάρα Αμαρίσα Τοτ (Ουγγαρία) οι οποίες επικράτησαν εύκολα των Νο3 του ταμπλό Μαριάννα Ντράζιτς (Κροατία) και Ζίβα Φάλκνερ (Σλοβενία) με 6-4, 6-0 σε 59 λεπτά. 

Λίγο νωρίτερα η Σακελλαρίδη αγωνίστηκε στα προημιτελικά του μονού όπου μετά από 2,5 ώρες σκληρής μάχης ηττήθηκε από την Τοτ με 4-6, 6-4, 6-4. 

ITF 15.000$ SINGLES DRAW ANTALYA SERIES |DOUBLES

The post Αττάλεια: Στον τελικό του διπλού η Σακκελαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα