Τιμ: Σε τουρνουά Challenger η επιστροφή του Αυστριακού

Ο Ντόμινικ Τι εξασφάλισε την wild card για το χωμάτινο τουρνουά ATP Challenger της ερχόμενης εβδομάδας στη Μαρβέγια, θέλοντας έτσι να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά και κυρίως να ελέγξει την κατάσταση του δεξιού καρπού. 

Την είδηση για τη συμμετοχή στο τουρνουά, στο οποίο θα γίνει η επιστροφή και του Σταν Βαβρίνκα, ανακοίνωσε ο 28χρονος Αυστριακός με ανάρτηση

στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominic Thiem (@domithiem)

“Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα αγωνιστώ στο τουρνουά της Μαρβέγια στην Ισπανία. Θέλω να αρχίσω να έρχομαι σε επαφή με τον ανταγωνισμό μετά από όλους αυτούς τους μήνες και πιστεύω ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να γίνει.”

“Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα και το να επιστρέψω στον ανταγωνισμό είναι κάτι που χρειάζομαι. Το να πατήσω σε ένα γήπεδο τένις είναι αυτό που περίμενα τόσο καιρό και όπως ξέρετε είχα αρκετά πισωγυρίσματα. Γνωρίζω ότι αυτή η διαδικασία επιστροφής σε κορυφαίο επίπεδο θα είναι αργή, αλλά είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να ξεκινήσω ταπεινά.”, ανέφερε ο Νο50 του κόσμο. 

Το τουρνουά της Μαρβέγια (28/3-3/4), θα είναι ουσιαστικά μια τελική πρόβα για τον Τιμ, ο οποίος ευελπιστεί να αγωνιστεί στο 1ο 1000άρι στην clay-season στο Μόντε Κάρλο, ενώ ο ίδιος έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του και στο Serbia Open που θα ακολουθήσει αργότερα. 

The post Τιμ: Σε τουρνουά Challenger η επιστροφή του Αυστριακού appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα