“Αθόρυβη” Κέρμπερ στα προημιτελικά! – VIDEO

17:49 4/6/2018 - Πηγή: Tennis24
Μια εκπληκτική Αντζελίκ Κέρμπερ επικράτησε μιας κατώτερης των περιστάσεων Καρολίν Γκαρσιά και προκρίθηκε στον προημιτελικό του Ρολάν Γκαρός όπου την περιμένει η παλιά γνώριμη Σιμόνα Χάλεπ

Δίχως κανείς να την υπολογίζει στην αρχή του τουρνουά σαν το φαβορί για κάτι καλό στο Παρίσι, η Αντζελίκ Κέρμπερ, μεθοδικά και με αποφασιστικότητα, έχει φτάσει για δεύτερη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του Γαλλικού Όπεν!

Η κάτοχος δύο Grand Slam τίτλων, θυμίζουμε, ήταν η μόνη τενίστρια που μπήκε στο κορτ στο υποτιθέμενο ντέρμπι κόντρα στην γηπεδούχο

Καρολίν Γκαρσιά και με μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε της Γαλλίδας με 6-2, 6-3 και πήρε αυτή το εισιτήριο για τον προημιτελικό γύρο.

Η Γκαρσιά απογοήτευσε πλήρως το γαλλικό κοινό που είχε εναποθέσει τις ελπίδες του στη μοναδική Γαλλίδα που είχε απομείνει στο ταμπλό αλλά παρουσιάστηκε πολύ ανέτοιμη πνευματικά και σωματικά για τον δύσκολο αγώνα κόντρα στη Γερμανίδα με το σκορ να είναι κολακευτικό μιας και η Κέρμπερ θα μπορούσε να είχε τελειώσει την ιστορία του ματς νωρίτερα.

Η Γκαρσιά κυνηγούσε το σκορ από τον πρώτο πόντο μέχρι το τελευταίο απέναντι σε μια εξαιρετική Κέρμπερ που χτυπούσε τη μπάλα με τρομερή σταθερότητα και αρκετή δύναμη δείχοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το ματς ήταν ένας γερμανικός μονόλογος μέχρι να φτάσουμε στο 5-1 του δεύτερου σετ με την Γκαρσιά να σερβίρει για να παραμείνει στο τουρνουά.

Εκεί η Κέρμπερ έχασε τέσσερα match point και αυτό κάπως την αποσυντόνισε με την Γκαρσιά να μειώνει πρόσκαιρα σε 5-3 περιορίζοντας τη ζημιά στο ένα break και να δίνει κάποιες τελευταίες ελπίδες στο κοινό που διακαώς περίμενε να δει μεγαλύτερη μάχη.

Ωστόσο, απλά καθυστέρησε το…αναπόφευκτο που ήρθε στο επόμενο service game της Γκαρσιά όπου τελείωσαν όλα.



Kαι τώρα Χάλεπ!

Σε ένα remake του φοβερού και αξέχαστου ημιτελικού που έδωσαν τον Γενάρη στο Αυστραλιανό Όπεν, οι δύο τενίστριες, πρώην (Κέρμπερ) και νυν (Χάλεπ) Νο1 του κόσμου, θα συναντηθούν και στο δεύτερο Major της σεζόν με το μεταξύ τους h2h να βρίσκεται στην απόλυτη ισορροπία (5-5)!

Νωρίτερα, η Ντάρια Κασάτκινα ολοκλήρωσε τη δουλειά που άφησε στη μέση, λόγω σκότους, την Κυριακή και απέκλεισε το Νο2 του ταμπλό, Καρολίν Βοζνιάκι με 7-6(5), 6-3 για να προκριθεί στον πρώτο της προημιτελικό Major.

Οι δύο τενίστριες είχαν σταματήσει την προσπάθειά τους την Κυριακή στο 3-3 του δεύτερου σετ με τη Δανέζα να μην παίρνει ούτε game στη δεύτερη “δόση” της Δευτέρας.

Πέραν της απόσυρσης της Σερίνα Γουίλιαμς, που ήταν και η μεγάλη είδηση της μέρας, ουσιαστικά και η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα πέρασε άνευ αγώνα στα προημιτελικά μιας και η Λέσια Τσουρένκο έπαιξε μόλις δύο χαμένα games πριν αποσυρθεί από το τουρνουά.



Oλοκληρώθηκε, συνεπώς, το παζλ των προημιτελικών του γυναικείου ταμπλό για τη φετινή διοργάνωση που περιλαμβάνει δύο τεράστια ντέρμπι…

Χάλεπ-Κέρμπερ

Μουγκουρούθα-Σαράποβα

Πουτίντσεβα-Κις

Στίβενς-Κασάτκινα

Δευτέρα 4/6: 4ος Γύρος Ρολάν Γκαρός, Γυναίκες

Halep (Romania) beat Mertens (Belgium) 6-2, 6-1

Kerber (Germany) beat Garcia (France) 6-2 6-3

Kasatkina (Russia) beat Wozniacki (Denmark) 7-6(5) 6-3

Muguruza (Spain) beat Tsurenko (Ukraine) 2-0 ret

French Open Women’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post “Αθόρυβη” Κέρμπερ στα προημιτελικά! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα