Μόναστιρ: Αποκλεισμός με ανατροπή για Σκορίλα, έχασε MP ο Ξυλάς

Αλέξανδρος Σκορίλας και Γιάννης Ξυλάς έμειναν εκτός 2ου γύρου από το τουρνουά ITF των 15.000 δολαρίων που διεξάγεται στο Μόναστιρ της Τυνησίας, με τους δύο Έλληνες παίκτες να λυγίσουν στα 3 set των αγώνων τους. 

Ο Σκορίλας, αν και προηγήθηκε κόντρα στον Νο1 του ταμπλό και Νο453 του κόσμου, Κρις βαν Βικ δεν μπόρεσε να κάνει ό,τι

και στις αρχές του μήνα απέναντι στον Νοτιαφρικανό (τον είχε κερδίσει στα 3 set), γνωρίζοντας την ήττα με 5-7, 6-2, 6-3.

Ο Έλληνας τενίστας και Νο880 του κόσμου, ο οποίος στα προηγούμενα τρία τουρνουά στην Τυνησία έφτασε δύο φορές στην προημιτελική φάση και μια στα ημιτελικά, αντιμετώπισε αστάθεια  στο service κυρίως από τους ισχυρούς ανέμους γεγονός που ταλαιπώρησε αρκετά και τους δύο παίκτες. 

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλε και ο Γιάννης Ξυλάς, ο οποίος προερχόταν από 3 νίκες στα προκριματικά, ωστόσο αν και βρέθηκε έναν πόντο μακριά από τη νίκη δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του κόντρα στον Ιταλό Λορέντζο Καρμπόνι χάνοντας με 6-3, 3-6, 7-6(1). 

Η μεγάλη στιγμή του πρωταθλητή Ελλάδος, ήρθε στο 10ο game του 3ου set εκεί όπου μετά από το διπλό λάθος του Ιταλού βρέθηκε σε match-point (30/40), ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το break με τον Καρμπόνι να κατακτά τους 3 επόμενους πόντους φτάνοντας σε ένα μεγάλο hold, ενώ στη συνέχεια πήρε την πρόκριση στο tie-break. 

The post Μόναστιρ: Αποκλεισμός με ανατροπή για Σκορίλα, έχασε MP ο Ξυλάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα