Ασταμάτητος ο Ζβέρεφ στην Κολονία, απέκλεισε και τον Σίνερ!

Άτυπη εκδίκηση για τον αποκλεισμό του στο Ρολάν Γκαρός από τον Γιανίκ Σίνερ πήρε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που φτάνει σε back to back τελικούς στο Bett1 Championships της Κολονίας!

Ασταμάτητος στη Γερμανία παραμένει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ!

Ο 23χρονος τενίστας έχει βρει ρυθμό και τίποτα δεν δείχνει ικανό να τον σταματήσει ούτε στην δεύτερη back to back έκδοση του Bett1 Championships της Κολονίας!

Ο Γιανίκ Σίνερ ήταν θεωρητικά το δύσκολο εμπόδιο του Ζβέρεφ στον ημιτελικό του Σαββάτου, ωστόσο, ο Σάσα, αν και είχε αρκετά

προβλήματα στο πρώτο σετ, κατάφερε, με το μομέντουμ νικών που έχει, να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών κερδίζοντας τον 19χρονο Ιταλό με 7-6(3), 6-3 και να προκριθεί σε ακόμα έναν τελικό καριέρας.

Αυτός θα είναι, αισίως, ο 21ος τελικός καριέρας για τον μόλις 23 ετών Ζβέρεφ στον οποίο θα ψάξει, την Κυριακή, το 13ο τρόπαιό του κόντρα στον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Η αρχή του ματς ήταν κακή για τον Ζβέρεφ μιας και είδε τον Σίνερ να μπαίνει καλύτερα στο ματς και να προηγείται μέχρι και με 4-1 πριν έρθει η ολική κατάρρευση για τον Ιταλό.

Σε όλο το υπόλοιπο ματς, ο Σίνερ ήταν εξαιρετικά ασταθής, ειδικά στο σερβίς του όπου γινόταν “πάρτι” και αλλεπάλληλα breaks.

Με δύο διαδοχικά breaks, το 4-1 υπέρ του Σίνερ έγινε 5-4 για τον Ζβέρεφ που σέρβιρε για το σετ αλλά εξακολουθούσε και αυτός να κάνει αρκετά λάθη.

Απέτυχε να σερβίρει για το σετ αλλά είδε τον Ιταλό να κάνει ακόμα ένα ολέθριο service game και τελικά, σερβίροντας για δεύτερη φορά για το σετ, δεν λάθεψε και έβαλε το νερό στο αυλάκι για την έβδομη σερί νίκη του στο τουρ.

Το μομέντουμ ήταν πια με τον Γερμανό, ο Σίνερ δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα και ο Ζβέρεφ προηγήθηκε με ένα γρήγορο 3-0 στο δεύτερο σετ που δεν το έχασε ποτέ.

Στον άλλο ημιτελικό, ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν κατάφερε να κόψει την πορεία του Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, επικρατώντας 6-4, 5-7, 6-4 του νεαρού Καναδού και την Κυριακή στις 20:30GR θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Σάσα Ζβέρεφ.

COLOGNE OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ασταμάτητος ο Ζβέρεφ στην Κολονία, απέκλεισε και τον Σίνερ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα