Τσιτσιπάς-Αντετοκούνμπο: Μια ιδιαίτερη φιλία γεννιέται

Το τελευταίο καιρό η στενή και ιδιαίτερη σχέση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Στεφάνου Τσιτσιπά, έχει γίνει φανερή στο ευρύ κοινό.

Τα κοινά τους σημεία
Μιλάμε για δύο αθλητές που από μικρή ηλικία, θυσίασαν τις απολαύσεις της ζωής, όντας προσηλωμένοι στον στόχο τους. Δύο αθλητές που με όπλο την συγκέντρωση, την σκληρή προπόνηση, την υπομονή και την επιμονή τους, έχουν καταφέρει να φτάσουν στην κορυφή.

Νωρίς στην κορυφή
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μόλις 25 χρόνων και έχει καταφέρει να αναδειχθεί δύο συνεχόμενες φορές MVP

του NBA. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μόλις στα 22 του χρόνια βρίσκεται μέσα στους πέντε καλύτερους τενίστες του κόσμου. Αδιαμφισβήτητα τα κατορθώματα και τον δύο, αν συνυπολιγησουμε το νεαρό της ηλικίας τους είναι απερίγραπτα.

Η δημοτικότητα τους έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια. Η διαχείριση των μεγάλων επιτυχιών και της δημοφιλία είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ωστόσο τα έχουν καταφέρει και σε αυτό.

Διαφημιζουν την χώρα μας σε όλο τον κόσμο. Αποτελούν έμπνευση και παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς εκκολαπτόμενους αθλητές και είμαστε τυχεροί που θα τους απολαμβάνουμε για πολλά χρόνια ακόμα.

Αυτή η καλή σχέση που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους, φαίνεται τώρα τελευταία στα Social Media όπου έχουν ανεβάσει κοινές εμφανίσεις από εξόδους και βόλτες για μπάνιο.

Το πιο πρόσφατο tweet του Τσιτσιπά, είχε χαρακτήρα “πειράγματος” στον Γιάννη.

“Πάντα μιλάς τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της προπόνησης;” έγραψε ο Στέφανος, κοινοποιώντας παλαιότερο βίντεο του Αντετοκούνμπο από προπόνηση με τους Μπακς.

Do you always talk this much at practice? https://t.co/zEZeJ6PeXB

— Stefanos Tsitsipas (@StefTsitsipas) October 22, 2020

The post Τσιτσιπάς-Αντετοκούνμπο: Μια ιδιαίτερη φιλία γεννιέται appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα