Άρθουρ Φις: Μετά το Next Gen, στο Κουβέιτ με τον Ναδάλ (vid)

Μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο στο Next Gen ATP Finals της Σαουηδικής Αραβίας, ωστόσο ο Άρθουρ Φις έχει κάθε λόγο να ανυπομονεί για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς αλλά και για την προετοιμασία του στην off-season.

Ο 19χρονος Γάλλος που είναι ο νεαρότερος τενίστας στο Top50 της παγκόσμιας κατάταξης, αποκάλυψε ότι δέχθηκε και αποδέχθηκε πρόταση από τον Ράφαελ Ναδάλ για να αποτελέσει τον βασικό του πάρτνερ στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ισπανού θρύλου στο

Κουβέιτ, στην προσπάθειά του να επιστρέψει στο επαγγελματικό tour μετά από ένα χρόνο απουσίας.

“Με προσκάλεσε πολύ ευγενικά. Θα δώσω ότι έχω και δεν έχω. Θα αξιοποιήσω το μέγιστο από αυτό. Θα προσπαθήσω να αντέξω στα forehand του” είχε αποκαλύψει ο Φις στην L’equipe ενώ αναφέρθηκε σε αυτό και κατά τη διάρκεια της τελετής του χθεσινού τελικού στη Τζέντα.

“Είναι απίστευτο. Θα προπονηθώ για 1-2 εβδομάδες με τον Ράφαελ Ναδάλ. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος. Είναι φανταστικό. Θα απολαύσω κάθε στιγμή στο court μαζί του και θα προσπαθήσω για το καλύτερο”

"I will practice for 1 or 2 weeks with Rafael Nadal!"

We've all done it Arthur… pic.twitter.com/hxghlw1ey0

Tennis TV (@TennisTV) December 2, 2023

Ο Άρθουρ Φις είναι ένα από τα νέα αστέρια του παγκοσμίου τένις, ολοκληρώνοντας με την παρουσία του στον τελικό του Next Gen ATP Finals, μια σπουδαία χρονιά. Την πρώτη του ολοκληρωμένη στο ATP Tour.

Η άνοδός του κατά τη διάρκεια του 2023, ήταν εκπληκτική αφού ξεκίνησε τη σεζόν από το Νο251 της παγκόσμιας κατάταξης και ολοκληρώνεται στο Νο36 που είναι και το ρεκόρ καριέρας.

Μάλιστα, ο Φις πανηγύρισε φέτος και τον πρώτο του ATP τίτλο, στο τουρνουά της πατρίδας του στη Λυόν.

The post Άρθουρ Φις: Μετά το Next Gen, στο Κουβέιτ με τον Ναδάλ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα