Ναδάλ: Άνοιξε το “Roland Garros Restaurant” στο Μανακόρ

12:59 9/2/2022 - Πηγή: Tennis24

Μετά από τον επικό τελικό στο Australian Open και την κατάκτηση του 21ου Grand Slam, o Ράφα Ναδάλ εγκαινίασε το νέο εστιατόριο που βρίσκεται εντός της ακαδημίας του και είναι αφιερωμένο-που αλλού;-στο Roland Garros

Το εστιατόρια του Roland Garros, άνοιξε

και επίσημα τις πόρτες του αυτή την εβδομάδα, αν και τα εγκαίνια έκανε ο ίδιος ο Ράφα Ναδάλ λίγο πριν αναχωρήσει για τη Μελβούρνη. Ο νέος αυτός χώρος είναι ουσιαστικά ένας φόρος τιμής για τον 35χρονο Ισπανό και μέρος του προγράμματος επέκτασης της Rafa Nadal Academy, η οποία συνεχίζει να αναπτύσσεται. 

Η διακόσμηση και τα έπιπλα έχουν σχεδιαστεί με παρόμοιο τρόπο των εστιατορίων που βρίσκονται στο τουρνουά του Παρισιού με στόχο όλοι οι επισκέπτες να αισθάνονται ότι βρίσκονται μέσα σε ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα τένις του πλανήτη. 

Στο πλαίσιο της διακόσμησης το εστιατόριο έχει εικόνες στους τοίχους από τους πιο σημαντικούς τενίστες στην ιστορία του τουρνουά. Για το λόγο αυτό, εκτός από τον Ναδάλ (κάτοχο 13ων τίτλων) υπάρχει η φιγούρα της Στέφι Γκραφ (6 τίτλοι), της Κρις Έβερτ (7 τίτλοι) και του Μπιόν Μποργκ (6 τίτλοι). 

Με χωρητικότητα 60 ατόμων, το εστιατόριο βρίσκεται σε ένα προνομιακό περιβάλλον εντός της ακαδημίας στην οποία μένουν 153 τενίστες από 43 διαφορετικές χώρες. 

The post Ναδάλ: Άνοιξε το “Roland Garros Restaurant” στο Μανακόρ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα