Αποσύρθηκε από το Queen’s ο Μουζέτι

Ο Λορέντσο Μουζέτι δεν κατάφερε να πάρει το πράσινο φως από το ιατρικό τιμ, με τον Ιταλό και Νο6 του κόσμου να αποσύρεται από το 500άρι τουρνουά του Λονδίνου (16-22/6), λόγω του προβλήματος στους προσαγωγούς που τον υποχρεώσαν να εγκαταλείψει τον ημιτελικό κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ στο Roland Garros.

Queen's update:
OUT:

Musetti, Paul, Berrettini
IN: Bublik, Ugo Carabelli, Brooksby
Next: Diallo

— Entry List Updates (@EntryLists) June 12, 2025

Αυτό σημαίνει ότι ο Ιταλός θα χάσει βαθμούς στο ξεκίνημα της grass season, ενώ είναι από τους παίκτες που έχουν να υπερασπιστούν αρκετούς βαθμούς στο γρασίδι φέτος (σύνολο 1.230), μετά τον περσινό ημιτελικό στο Boss Open (Στουτγκάρδη), τον τελικό στο Quenn’s, αλλά και τον ημιτελικό στο Wimbledon.

Από το τουρνουά αποσύρθηκε και ο έτερος Ιταλός, Ματέο Μπερετίνι, αλλά και ο Αμερικανός Τόμι Πολ. Τη θέση του Μουζέτι πήρε ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ, του Πολ ο Ούγκο Καραμπέλι, ενώ του Μπερετίνι ο Τζένσον Μπρούκσμπι. 

The post Αποσύρθηκε από το Queen’s ο Μουζέτι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα