Ραντουκάνου: “Θέλω περισσότερους τίτλους”

Μπορεί η 18χρονη Βρετανίδα να κατάκτησε πριν από λίγες εβδομάδες το “παρθενικό” της Grand Slam στη Νέα Υόρκη και να αγωνίζεται για πρώτη φορά στο Indian Wells, ωστόσο επιμένει ότι δεν θα μείνει στο τίτλο του US Open τονίζοντας ότι είναι “πεινασμένη” για περισσότερα. 

Η Ραντουκάνου, η οποία το επόμενο μήνα γίνεται 19 ετών, δήλωσε ότι έχει αφήσει πίσω της το θρίαμβο του US Open

και είναι έτοιμη να κερδίσει περισσότερους τίτλους, με την επιστροφή της στην ενεργό δράση στο τουρνουά της Καλιφόρνια.

“Ήταν μια ωραία εμπειρία και είμαι περήφανη γι’ αυτό το επίτευγμα. Τώρα απλά ανυπομονώ. Δεν θα μείνω στον US Open. Πραγματικά είμαι πεινασμένη για πολλά περισσότερα.”

Σε περίπτωση που η Ραντουκάνου περάσει στον 3ο γύρο, υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσει το είδωλό της και δύο φορές κατόχου Grand Slam, Σιμόνα Χαλεπ.

“Κάθε παίκτρια σε αυτό το τουρνουά παίζει τένις υψηλού επιπέδου. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Προφανώς η Σιμόνα είναι το είδωλό μου και θα αισθανόμουν πολύ ενθουσιασμένη αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Θα το ήθελα γιατί θα ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για μένα.”

“Ωστόσο, όπως έχω πει θέλω να πηγαίνω ένα ματς τη φορά. Για την ώρα ανυπομονώ να παίξω τον πρώτο μου αγώνα.”

Η 18χρονη θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τα ξημερώματα (04:00 GR) την Λευκορωσίδα Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς, η οποία επικράτησε στον 1ο γύρο της Κολομβιανής Μαρία Καμίλα Οσόριο Σεράνο με 6-0, 6-4, ενώ η Χάλεπ θα παίξει απέναντι στην Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ που ξεπέρασε στα 3 sets το εμπόδιο της Κινέζας Σουάι Ζανγκ με 6-3, 1-6, 6-2.

INDIAN WELLS MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ραντουκάνου: “Θέλω περισσότερους τίτλους” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ραντουκάνου, “Θέλω,rantoukanou, “thelo