Απόστολος-Μουράτογλου: “Ο Στεφ είναι έτοιμος για Slam”

14:32 6/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Σε αφιέρωμα στον Στέφανο Τσιτσιπά που φιλοξενεί το BBC Sports οι δύο μέντορες/προπονητές του Έλληνα πρωταθλητή, Απόστολος Τσιτσιπάς και Πάτρικ Μουράτογλου, συμφωνούν ότι ο Στέφανος είναι έτοιμος να κατακτήσει έναν Grand Slam τίτλο και να μπει σε άλλη τροχιά η καριέρα του.

Μέχρι τώρα, οι δύο καλύτερες πορείες του 22χρονου Αθηναίου σε Major διοργάνωση ήταν οι δύο ημιτελικοί σε

Australian Open 2019 και Roland Garros 2020.

“Ο Στέφανος έχει προοπτικές να κατακτήσει πολλά Grand Slam τουρνουά” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πάτρικ Μουράτογλου που ήταν από τους πρώτους που πίστεψαν στις δυνατότητες του ξανθομάλλη άσου και τον “αγκάλιασε” από το 2016, φιλοξενώντας τον στην ακαδημία του στη Σοφία-Αντίπολις της Νίκαιας.

Από την πλευρά του, ο πατέρας και βασικός προπονητής του, Απόστολος Τσιτσιπάς, συμπλήρωσε: “Πιστεύω ότι είναι έτοιμος να κερδίσει ένα Grand Slam. Τενιστικά αλλά και ψυχολογικά. Πιστεύει στις δυνατότητές του και κανένας δεν γνωρίζει τα όριά του”.

Ο ίδιος ο Στέφανος ξέρει ότι η κατάκτηση ενός Grand Slam θα τον μετατρέψει σε λαϊκό ήρωα στη χώρα του η οποία δεν είχε ποτέ παράδοση στο τένις.

“Το βλέπω αυτό ως μια αρχή. Είμαι βέβαιος πως αν κερδίσω ένα Grand Slam, θα κάνω τον παππού μου περήφανο. Αν δουλέψω σκληρά και σταθώ λίγο τυχερός, μπορώ να τα καταφέρω. Θα είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου, δίχως αμφιβολία”

The post Απόστολος-Μουράτογλου: “Ο Στεφ είναι έτοιμος για Slam” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα