Αμφίβολος για Παρίσι ο Φέντερερ

Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα αποφασίσει ο Ρότζερ Φέντερερ αν τελικά αγωνιστεί στο Paris Masters

Παρ’ότι το όνομά του βρίσκεται στο κυρίως ταμπλό του Παριζιάνικου Masters, ο Ρότζερ Φέντερερ δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα αγωνιστεί στο τελευταίο τουρνουά της χρονιάς, πριν πάει στο Λονδίνο για το ATP Finals.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ και την πρόκριση στον τελικό του Swiss

Indoors Basel, ο 37χρονος Ελβετός αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα παίξει τελικά στο Παρίσι και ενδεχομένως να πάρει την τελική του απόφαση, σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα του τελικού στη Βασιλεία κόντρα στον Μάριους Κόπιλ (16:00GR-COSMOTE SPORT 6HD).

“Ήθελα να αφήσω την πόρτα ανοιχτή και γι’αυτό δεν απέσυρα τη συμμετοχή μου σήμερα. Θα το πάω μέρα με τη μέρα. Θα δούμε την Κυριακή. Σίγουρα θα είναι ωραίο για τους φιλάθλους στο Παρίσι να είμαι εκεί” είπε χαρακτηριστικά.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, υποτίθεται ότι θα αγωνιστεί με το νικητή της αναμέτρησης Τσόνγκα-Ράονιτς στο 2ο γύρο του Paris Masters, πιθανότατα την Τετάρτη.

Το πιθανότερο σενάριο αναφέρει πως αν ο Ελβετός κερδίσει τον τελικό της Βασιλείας, θα θέλει να ξεκουραστεί την ερχόμενη εβδομάδα ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ATP Finals στο Λονδίνο 11-18 Nοεμβρίου.

PARIS MASTERS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

The post Αμφίβολος για Παρίσι ο Φέντερερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα