Απώλεσε match point και ηττήθηκε ο Κοκκινάκης

15:13 1/5/2021 - Πηγή: Tennis24

Μετά από μάχη που ξεπέρασε τις τρεις ώρες, ο Θανάσης Κοκκινάκης ηττήθηκε στα προημιτελικά του Rome 2 Challenger από τον Ιταλό, Αλεσάντρο Τζιανέζ.

Ο Ελληνοαυστραλός έπαιξε ένα από τα καλύτερα ματς του στη φετινή clay court season, όμως δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το court, χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά από τρεις ώρες και επτά λεπτά σπουδαίου αγώνα, ο Τζιανέζ, Νο167 τενίστας στον κόσμο, επικράτησε με 7-5, 3-6, 7-5, σώζοντας μάλιστα match point του Θανάση στο 4-5.

Ο

Κοκκινάκης είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Στις αρχές του decider, προηγήθηκε με 1-4, όμως δεν διατήρησε το προβάδισμά του μέχρι τέλους και χάνοντας 6/7 τελευταία γκέιμς του αγώνα, αποχαιρέτησε με πικρό τρόπο το τουρνουά.

Αυτήν ήταν η 4η ήττα του 25χρονου στη φετινή χωμάτινη σεζόν. Έχει αγωνιστεί σε τέσσερα Τσάλεντζερ τουρνουά μέχρι στιγμής (δυο στο Σπλιτ και δυο στη Ρώμη), έχοντας φτάσει σε τρεις προημιτελικούς. Το ρεκόρ του στο χώμα, για το 2021, είναι στο 7-4.

ROME 2 CHALLENGER SINGLES DRAW

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Απώλεσε match point και ηττήθηκε ο Κοκκινάκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα