Απολαυστικός Φελισιάνο στην απονομή του Queen’s! – VIDEO

Υποψηφιότητα για την καλύτερη ομιλία νικητή στη σεζόν έβαλε ένας απολαυστικός και ευτυχισμένος Φελισιάνο Λόπεζ μετά τον θρίαμβό του στο Queen’s!

Πραγματικό σόου έδωσε ο Φελισιάνο Λόπεζ μετά την κατάκτηση του δεύτερου Queen’s της καριέρας του!

Φανερά κουρασμένος αλλά και ευτυχισμένος, ο Φέλι έδωσε μία δεύτερη παράσταση στο Λονδίνο μετά την πρώτη κατά τη διάρκεια του αγώνα του κόντρα στον Ζιλ Σιμόν που του έδωσε το τρόπαιο!

“Νόμιζα ότι πριν δύο χρόνια ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου με τον τίτλο μου εδώ. Έκανα λάθος! Είναι αυτή η στιγμή που ζω τώρα!” ανέφερε συγκινημένος ο Φέλι

κερδίζοντας το χειροκρότημα του γεμάτου κεντρικού κορτ του Queen’s!

Συμμετείχε στη διοργάνωση με wild card και ευχαρίστησε τον tournament director του τουρνουά για την απόφασή του αυτή!

“Σαν tournament director της Μαδρίτης, έχω ακόμα τόσα πολλά να μάθω από εσάς. Είστε ένα από τα πιο σημαντικά και καλά οργανωμένα τουρνουά στον κόσμο. Είναι τιμή για όλους να παίζουν εδώ!” πρόσθεσε ο Λόπεζ που έχει τον διπλό ρόλο του επαγγελματία παίκτη και tournament director του Masters της Μαδρίτης!

Τέλος, την τιμητική του είχε το…κορίτσι του το οποίο θα παντρευτεί τον Σεπτέμβρη!

“Όταν με γνώρισε, δεν ήξερε πολλά από τένις και με έβλεπε συνέχεια να χάνω! Επιτέλους, της έδειξα σήμερα ότι είμαι ένας πολύ καλός τενίστας! Την ευχαριστώ για όλα!” κατέληξε ο Λόπεζ με την κοπέλα του να είναι φανερά συγκινημένη στο stand του!

Είσαι ωραίος τύπος, Φελισιάνο!

Κώστας Αϊτάκης

The post Απολαυστικός Φελισιάνο στην απονομή του Queen’s! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα