Αποκλεισμός για Ντελ Πότρο! – VIDEO

Μετά τον αποκλεισμό του Νόβακ Τζόκοβιτς την Τετάρτη, ακόμα ένα μεγάλο όνομα του Masters της Μαδρίτης μένει εκτός τουρνουά, ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, που ηττήθηκε από έναν απίστευτο Ντούσαν Λάγιοβιτς!

Φοβερή εξέλιξη έχει το φετινό Madrid Masters καθώς πριν φτάσουμε στα προημιτελικά, έχουν ήδη αποκλειστεί τενίστες του διαμετρήματος των Νόβακ Τζόκοβιτς, Νταβίντ Γκοφάν και Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο!

Ο Αργεντίνος υπέστη μια οδυνηρή ήττα από τον qualifier παρακαλώ Ντούσαν Λάγιοβιτς που κάνει το τουρνουά της ζωής του έχοντας φτάσει στα προημιτελικά της Μαδρίτης νικώντας back

to back τους Ρισάρ Γκασκέ και Ντελ Πότρο!

Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε στο κεντρικό γήπεδο της Caja Magica του Αργεντινού με 3-6, 6-4, 7-6(6) και θα αντιμετωπίσει τον Κέβι Αντερσον στα προημιτελικά μετά από ένα ονειρικό ταξίδι που ξεκίνησε από τα προκριματικά!

Μια νίκη παλικαρίσια, με σπουδαίο τένις απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο που κέρδισε το πρώτο σετ σχετικά άνετα με 6-3 αλλά η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική!

Με επίπεδο τένις που πρώτη φορά βλέπουμε από αυτόν, ο Λάγιοβιτς ανέκαμψε, άρχισε να παίρνει τον αέρα του Ντελ Πότρο από τη βασική γραμμή και με ένα “χρυσό” break ισοφάρισε βάζοντας “μπουρλότο” στο ματς και στις κερκίδες της Caja Magica!

Μετά από μια γρήγορη ανταλλαγή από breaks, οι δύο τενίστες έλυσαν τις διαφορές τους σε ένα αγχωτικό tie break στο οποίο μόνο ο Σέρβος κατάφερε να φτάσει δις σε match point υλοποιώντας το δεύτερο σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της καριέρας του!

Είναι η απόδειξη πως στο τένις, σε μια δεδομένη μέρα, ένας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο!

Και με την αυτοπεποίθηση που έχει, ποιος ξέρει τι θα γίνει στο ματς με τον Αντερσον!

Ο Νοτιοαφρικανός πέρασε πάντως επιτυχημένα το δικό του τεστ κόντρα στον Φίλιπ Κολσράιμπερ επικρατώντας του Γερμανού με 6-3, 7-6(7) σώζοντας μάλιστα τρία set point του Γερμανού στο δεύτερο σετ!

Πέμπτη, 10/5: 3ος γύρος Madrid Masters

Edmund (Great Britain) beat Goffin (Belgium) 6-3 6-3

Shapovalov (Canada) beat Raonic (Canada) 6-4 6-4

Lajovic (Serbia) beat Del Potro (Argentina) 3-6 6-4 7-6(6)

Anderson (South Africa) beat Kohlschreiber (Germany) 6-3 7-6(7)

MEN’S DRAW l WOMEN’S DRAW | OOP (-1h) l TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Αποκλεισμός για Ντελ Πότρο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα