Η Πλίσκοβα στα καλύτερά της! – VIDEO

Η Καρολίνα Πλίσκοβα “γκρέμισε” το Νο1 του κόσμου, Σιμόνα Χάλεπ, στην τιτανομαχία του προημιτελικού του Premier Event της Μαδρίτης και δείχνει να είναι, κυριολεκτικά, ασταμάτητη σε αυτή τη χωμάτινη σεζόν!

Η Χάλεπ είχε περάσει σαν σίφουνας τους πρώτους τρεις γύρους, ωστόσο, το πρώτο πραγματικά μεγάλο τεστ ήταν αυτό κόντρα στην Καρολίνα Πλίσκοβα!

Και εκεί η Νο1 τενίστρια του κόσμου απέτυχε παταγωδώς καθώς, πέραν μιας καλής αρχής στο πρώτο

σετ, η Πλίσκοβα κυριάρχησε με το αρχοντικό “αβίαστο” στιλ τένις που υπηρετεί για να κερδίσει τη Ρουμάνα με 6-4, 6-3 και να πάρει μια απόλυτα δίκαιη πρόκριση στα ημιτελικά.

Εχει κατακτήσει τη Στουτγκάρδη, στη Μαδρίτη έχει ήδη κερδίσει τις Αζαρένκα, Στίβενς και Χάλεπ ενώ πήρε και εκδίκηση για την ήττα της αδερφής της από τη Ρουμάνα!

Τι άλλο να κάνει πραγματικά η Νο6 τενίστρια στον κόσμο που μετά από ένα “ήσυχο” πρώτο τετράμηνο στη σεζόν, βρήκε περιέργως δαιμονιώδη φόρμα στο χώμα, σε μια επιφάνεια που δεν μας είχε δείξει κάτι το εξωφρενικό τα προηγούμενα χρόνια!

Πέραν λοιπόν μιας καλής αρχής για τη Χάλεπ που προηγήθηκε με γρήγορο 2-0, η Πλίσκοβα πήρε τα..όπλα και με πολύ βαρύ επιθετικό παιχνίδι από τη βασική γραμμή μαζί με ονειρικές επιστροφές έκανε συνολικά τέσσερα breaks στη Χάλεπ κρατώντας όλες τις φορές μέχρι το τέλος του ματς το σερβίς της.

Μία νίκη που την φέρνει αντιμέτωπη με τη νικήτρια του ντέρμπι Κασάτκινα-Κβίτοβα που είναι και ο τελευταίος χρονικά προημιτελικός του γυναικείου ταμπλό.

H Kαρολίν Γκαρσιά ήταν αυτή που απογοήτευσε το τοπικό κοινό μιας και έβαλε τέλος στην “τρελή” πορεία της Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο με 6-2, 6-3 και είναι, ίσως, η πιο σταθερή παίκτρια στο τουρ τη φετινή σεζόν με τα καλά της αποτελέσματα να έρχονται σχεδόν σε όλα τα τουρνουά που αγωνίζεται.

Πέμπτη, 10/5: Προημιτελικοί Madrid Open

Ka. Pliskova (Czech Republic) beat Halep (Romania) 6-4 6-3

Garcia (France) beat Suarez (Spain) 6-2 6-3

MADRID OPEN WOMEN’S DRAW l OOP (-1h) l TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Η Πλίσκοβα στα καλύτερά της! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα