Αποκλεισμός για Χάλεπ στην Αδελαϊδα – VIDEO

Κακή εμφάνιση που εγείρει ερωτηματικά για τις προοπτικές της Σιμόνα Χάλεπ ενόψει Australian Open

Η Αρίνα Σαμπαλένκα πέτυχε τη νίκη της ημέρας στο Adelaide International, βγάζοντας εκτός συνέχειας το Νο2 του ταμπλό και πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Σιμόνα Χάλεπ.

Η Λευκορωσίδα, αποδείχθηκε πιο έτοιμη και πιο δυνατή από τη Ρουμάνα, επικρατώντας με 6-4, 6-2 της αντιπάλου της για τα προημιτελικά της Premier διοργάνωσης που είναι και το τελευταίο τεστ

πριν την έναρξη του Australian Open την ερχόμενη Δευτέρα (20/01).

Από το 4-4 στο εναρκτήριο σετ, η Σαμπαλένκα, Νο12 στον κόσμο, κέρδισε εφτά συνεχόμενα games, φτάνοντας στο 6-4, 5-0.

Η Χάλεπ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως το αδύναμο σερβίς της δεν της επέτρεψε σήμερα να σταθεί ανταγωνιστικά κόντρα στην πολύ δυνατή Λευκορωσίδα, με αποτέλεσμα την ήττα μετά από μόλις 71 λεπτά αγώνα.

“Ήξερα ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος. Όταν το σκορ ήταν 5-0 στο 2ο, περίμενα την αντίδρασή της. Δεν απογοητεύτηκα μετά την απώλεια των δύο επόμενων games. Είμαι χαρούμενη με τη νίκη μου απέναντι σε μια από τις κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο. Νιώθω πολύ ωραία” είπε αμέσως μετά το Νο6 του ταμπλο.

Στα ημιτελικά, η Σαμπαλένκα θα αντιμετωπίσει την Νταγιάνα Γιαμστρέσκα η οποία κέρδισε με 6-4, 6-3 τη Ντόνα Βέκιτς που είχε αποκλείσει τη Μαρία Σάκκαρη στο 2ο γύρο.

ADELAIDE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES | OOP (+8.5h)

The post Αποκλεισμός για Χάλεπ στην Αδελαϊδα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα