Οι προβλέψεις του Βιλάντερ για το Αυστραλιανό Όπεν!

Ο Ματς Βιλάντερ έχρισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς σαν το μεγάλο φαβορί και για το φετινό Αυστραλιανό Όπεν ενώ θεωρεί πως ο Ράφα Ναδάλ θα αντιμετωπίσει προβλήματα στις πολύ γρήγορες συνθήκες της Μελβούρνης.

Grand Slam δίχως τις προβλέψεις του πιο διάσημου σχολιαστή-πρώην παίκτη, που είναι ο Ματς Βιλάντερ, δεν γίνεται!

Ο Βιλάντερ θεωρεί, ποιον άλλον, τον Νόβακ Τζόκοβιτς σαν το μεγαλύτερο φαβορί και της φετινής διοργάνωσης, τον άνθρωπο που κουβαλάει επτά τίτλους στο

Αυστραλιανό Όπεν.

“Θα είναι και πάλι αυτός που θα χρειαστεί να κερδίσουν οι υπόλοιποι. Για μένα, είναι στην πρώτη θέση με δεύτερο τον Ραφαέλ Ναδάλ. Αν βρεθεί σε καλή κατάσταση, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους άλλους. Ξέρει τι πρέπει να κάνει, το έχει κάνει άλλες επτά φορές” σχολίασεο Ματς για τον πρόσφατο νικητή του ATP Cup.

Ο Βιλάντερ εκτιμά τις δυνατότητες του Ράφα στη σκληρή επιφάνεια αλλά πιστεύει πως ο Ισπανός, ειδικά στη Μελβούρνη, θα έχει πρόβλημα.

“Έχει γίνει (το Αυστραλιανό Όπεν) το χειρότερο Grand Slam για αυτόν. Είναι καθαρά λόγω επιφάνειας. Ενώ ο Ράφα έχει βελτιωθεί παντού, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα στα γρήγορα hard courts. Και στα indoor τουρνουά έχει πρόβλημα, αλλά οι γρήγορες συνθήκες της Μελβούρνης δεν τον ευνοούν”.

Παρόλα αυτά, τον θεωρεί δεύτερο φαβορί πίσω από τον Τζόκοβιτς!

Τέλος, έδωσε κάποιες (λιγότερες) ελπίδες και στην τριάδα Φέντερερ-Τσιτσιπάς-Μεντβέντεφ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Οι προβλέψεις του Βιλάντερ για το Αυστραλιανό Όπεν! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα