Αποδυναμωμένο το Eastbourne International (draw)

Χωρίς πολύ μεγάλα ονόματα και με μόλις έναν τενίστα του Top20, θα ξεκινήσει η δράση τη Δευτέρα στο 250αρι τουρνουά του Eastbourne International.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, με τον Γκαέλ Μονφίς να τοποθετείται στο Νο1 του ταμπλό, ως ο τενίστας με την υψηλότερη κατάταξη στον πίνακα της ΑΤΡ. Ο Γάλλος βρίσκεται στο Νο16.

Στο Νο2 του ταμπλό είναι ο φορμαρισμένος Άλεξ Ντε Μινόρ, που αυτή την εβδομάδα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Queen’s, όπου και αποκλείστηκε από τον μετέπειτα πρωταθλητή,

Ματέο Μπερετίνι.

Παρ’ όλα αυτά, στο ταμπλό είναι μερικοί από τους πιο φορμαρισμένους τενίστες του 2021, όπως ο Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και ο Κάμερον Νόρι.

Ο Μονφίς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στον 2ο γύρο, κόντρα στον Τζέιμς Ντάκγουορθ ή τον Μαξ Πούρσελ, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Άλμπερτ Ράμος Βινόλας (Νο7).

Ο Νο2 του ταμπλό, Άλεξ Ντε Μινόρ, θα έχει δύσκολο ντεμπούτο, μιας και -πιθανότατα- θα αντιμετωπίσει τον Φράνσις Τιαφό. Στην “8αδα” είναι πιθανό να βρει απέναντί του τον Quarter Finalist του Roland Garros, Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Κάμερον Νόρι εναντίον Αλεξέι Ποπίριν, είναι ένα από τα “καυτά” matchups του 1ου γύρου, με τον Βρετανό να βρίσκεται στο Νο8 του ταμπλό και να έχει στο bracket του, τον Νο5, Ράιλι Οπέλκα.

Πιθανοί προημιτελικοί

Μονφίς – Ράμος Βινόλας
Σονέγκο – Μπούμπλικ
Οπέλκα – Νόρι
Ντε Μινόρ – Νταβίντοβιτς Φοκίνα

EASTBOURNE INTERNATIONAL SINGLES DRAW l OOP (-2h)

The post Αποδυναμωμένο το Eastbourne International (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα