Από τη Γενεύη στη Ζουχάι

Μετά το τέλος του Laver Cup ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πετάξει απευθείας για Κίνα

Βεβαρημένο το πρόγραμμα του Στέφανου Τσιτσιπά αφού μετά την καταλυτική του παρουσία στο Davis Cup του Τατοΐου, θα παίξει στο Laver Cup της Γενεύης και “καπάκι” θα ταξιδέψει στην Κίνα για την έναρξη του Ασιατικού swing.

Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ελπίζει πως η συμμετοχή

του μπροστά στο Ελληνικό κοινό και η αποθέωση που γνώρισε από τους συμπατριώτες του κατά τη διάρκεια του Davis Cup στο Tatoi Club, θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τη χαμένη του ψυχολογία ενώ παρόμοια τονωτική ένεση ψάχνει και στη Γενεύη, όντας μέρος της Ευρωπαϊκής Dream Team στο Laver Cup το ερχόμενο τριήμερο (20-22 Σεπτεμβρίου).

Με την ολοκλήρωση της παρθενική του εμφάνισης στο Laver Cup, ο Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο ATP Tour αγωνιζόμενος στο νεοσύστατο Zhuhai Championships, στο Νότιο άκρο της Κίνας απέναντι απ’το Χονγκ Κονγκ.

Το ATP 250 τουρνουά θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά φέτος και είναι η πρώτη στάση στο ανδρικό swing της Ανατολής.

Παρ’ότι διεξάγεται για πρώτη φορά, έχει καταφέρει να προσελκύσει κορυφαία ονόματα του tour.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα καταλάβει το Νο1 του ταμπλό ενώ στο τουρνουά θα αγωνιστεί και το πρώην Νο1 της κατάταξης, Άντι Μάρει συνεχίζοντας την προσπάθεια επανόδου στο κορυφαίο επίπεδο του ανδρικού tour.

Νικ Κύργιος, Άλεξ ντε Μινόρ, Γκάελ Μονφίς, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ, Μπόρνα Τσόριτς και Τόμας Μπέρντιχ συμπληρώνουν ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό ταμπλό.

Μετά το Ζουχάι, ο Τσιτσιπάς θα παίξει στο China Open (ATP 500) ενώ θα αγωνιστεί και για 3η συνεχόμενη εβδομάδα στην Κίνα, στο σημαντικότερο τουρνουά, το Shanghai Masters.

The post Από τη Γενεύη στη Ζουχάι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα