Ο Φέντερερ μιλά για τους Ναδάλ-Τζόκοβιτς!

Ο Ρότζερ Φέντερερ, στα πλαίσια των συνεντεύξεων που δίνει ενόψει της έναρξης του τρίτου Laver Cup, μίλησε για τους δύο μεγάλους του αντιπάλους και τα στοιχεία που εκτιμά περισσότερο σε αυτούς!

Μπορεί να γίνεται ο… κακός χαμός ανάμεσα στους φαν των τριών κορυφαίων, όσον αφορά στο ποιος είναι ο GOAT, ωστόσο, οι ίδιοι οι Big3 δίνουν πάντα το πιο σωστό παράδειγμα δείχνοντας τον σεβασμό του ο ένας στον άλλο δίχως περιττές…κοκορομαχίες.

Αυτό έπραξε για μία ακόμη φορά ο Ρότζερ Φέντερερ, ο άνθρωπος του οποίου τα

ασύλληπτα ρεκόρ απειλούνται από τους Ναδάλ-Τζόκοβιτς, μιλώντας για τους δύο συμπαίκτες του στα προηγούμενα Laver Cup και το εκτιμά περισσότερο στον καθένα τους.

Ραφαέλ Ναδάλ

“Το πρώτο πράγμα που σου μένει από τον Ράφα είναι η απίστευτη ένταση με την οποία κάνει τα πάντα. Τον βλέπω στο Laver Cup να προπονείται όλη την εβδομάδα και ο ρυθμός του είναι απίστευτος. Αναρωτιέσαι πως αντέχει! Και μετά την τόση ένταση, με το τέλος της προπόνησης είναι και πάλι ήρεμος! Η μεγάλη του δύναμη είναι το ότι εκμεταλλεύεται σχεδόν όλες τις κρίσιμες στιγμές ενός ματς υπέρ του”.

Νόβακ Τζόκοβιτς

Τον θεωρώ ήρεμο παίκτη στην προπόνησή του και ως προς αυτό το στοιχείο μοιάζουμε. Για να έχεις επιτυχία, η ηρεμία είναι απαραίτητη. Η μεγαλύτερη του δύναμη είναι φυσικά η “καθαρότητα” που έχει το μυαλό του όταν θέλει να κερδίσει έναν αγώνα. Σαν το μυαλό του να του λέει: “έτσι θα παίξεις και θα κερδίσεις”! Επίσης, είναι τελειομανής και εκτιμώ το πόσο πολύ προσέχει όλα όπως τη διατροφή του”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο Φέντερερ μιλά για τους Ναδάλ-Τζόκοβιτς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα