Απίθανη Βοντρουσόβα απέκλεισε την Ζαμπέρ (vids)

Οι “βόμβες” της Πέμπτης δεν επηρέασαν μόνο το ταμπλό των αδρών, αλλά κι αυτό των γυναικών με την Μαρκέτα Βοντρουσόβα να αποκλείει την Νο2 του κόσμου, Ονς Ζαμπέρ με 6-1, 5-7, 6-1 μετά από μία ώρα και 42 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Australian Open, με τη Ρωσίδα να σημειώνει την πρώτη νίκη καριέρας κόντρα σε Top-10 παίκτρια σε Grand Slam

H Ρωσίδα ήταν ουσιαστική και με εξαίρεση το 3ο set

στη συνέχεια κατάφερε να βελτιώσει αισθητά το service της, αλλά και να εκμεταλλευτεί τα αμέτρητα λάθη της Ζαμπέρ που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με. 50 αβίαστα την ίδια ώρα που η Βοντρουσόβα είχε 24.

Στο 1o set η Βοντρουσόβα ήταν κυρίαρχη στο court και με δύο break έφτασε στην κατάκτηση με 6-1 μέσα σε 24 λεπτά. Στο πολύ ανταγωνιστικό 2ο set η Τυνήσια ξεκίνησε εντυπωσιακά παίρνοντας προβάδισμα με 4-1, όμως στη συνέχεια η Βοντρουσόβα κατάφερε να πάει το set στο 5-5 σβήνοντας και set-point της Ζαμπέρ

Μάλιστα στο 11ο game ήταν η σειρά της Ζαμπέρ να σώσει το service της από break-point της Ρωσίδας (6-5) και αμέσως μετά με break να πάρει το set με 7-5 μετά από 52 λεπτά.

Ωστόσο, το decider set ήταν παράσταση για ένα ρόλο, όπως και το 1ο με τη Ρωσίδα να ξεκινάει με break και στη συνέχεια με 2 ακόμα να κάνει το 5-0. Η Ζαμπέρ πήρε πίσω το ένα από τα τρία break μειώνοντας σε 5-1 το οποίο ήταν και το μοναδικό στο set με τη Ρωσίδα να φτάνει σε μια μεγάλη νίκη.

Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την επίσης εκπληκτική 17χρονη Τσέχα Λίντα Φουβρίτοβα, η οποία επικράτησε της Αυστραλής Κίμπερλι Μπιρέλ με 6-3, 6-2. 



AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Απίθανη Βοντρουσόβα απέκλεισε την Ζαμπέρ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα