Στον 3ο γύρο με νέα εύκολη νίκη ο Ρούνε (vids)

O Χόλγκερ Ρούνε συνεχίζει απτόητος στο Australian Open με τον Δανό να επικρατεί και του Αμερικανού Μαξίμ με 7-5, 6-4, 6-4 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 3ο γύρο του Australian Open για πρώτη φορά στην καριέρα του. 

Ο 19χρονος Δανός τελείωσε το ματς με 10 άσους (5 διπλά λάθη), κέρδισε το 85% των πόντων από το 1ο service, σημείωσε 30 winners, ενώ υπέπεσε σε μόλις 16 αβίαστα λάθη, σχεδόν

τα μισά από τον αντίπαλό του (34), ο οποίος είχε και 14(!) διπλά λάθη. 

Κι όμως η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον Ρούνε, ο οποίος δέχθηκε break με το καλημέρα με τον Κρεσί να παίρνει προβάδισμα με 2-0. Από εκεί και πέρα ο Νο10 του κόσμου βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι του και κυρίως στο service του και με δύο break κατάφερε να κάνει δικό του το 1ο set με 7-5. 

Στο 2ο σκέλος ο Ρούνε χρειάστηκε μόλις ένα break (2-1) το οποίο και υπερασπίστηκε με το καλύτερο τρόπο κρατώντας σχετικά εύκολα το service του φτάνοντας στο 2-0. Στο 3ο και τελευταίο έτσι όπως εξελίχθηκε set ο Ρούνε αφού έκανε ένα δύσκολο hold στο 4ο game (2-2), στη συνέχεια έφτασε σ’ ένα ακόμα break (5-4) σφραγίζοντας την πρόκριση.

Στη φάση των “32” ο Δανός θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Ούγκο Αμπέρ, ο οποίος επικράτησε του Αμερικανού lucku loser Ντένις Κούντλα με 6-2, 6-7(5), 6-2, 6-4. 



AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Στον 3ο γύρο με νέα εύκολη νίκη ο Ρούνε (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα