“Απέδρασαν” Χάλεπ, Σαμπαλένκα (vids)

Μόνο άνετες δεν ήταν οι πρεμιέρες της Σιμόνα Χάλεπ και της Αρίνα Σαμπαλένκα στο φετινό Roland Garros.

Αρχικά, η Ρουμάνα, τα βρήκε σκούρα κόντρα στην 19χρονη Γερμανίδα, Ναστάζια Μαριάνα Σουνκ και χρειάστηκε 3ο set για να κάμψει την αντίσταση της Νο165 τενίστριας του κόσμου, για να προκριθεί στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Μετά από μια ώρα και 50 λεπτά αγώνα, η Χάλεπ επικράτησε 6-4, 1-6, 6-1 και στην επόμενη φάση του θεσμού, θα αντιμετωπίσει

την επίσης 19χρονη, Κινέζα, Κινγουέν Ζενγκ (Νο74).

Λίγες ώρες αργότερα, με την ψυχή στο στόμα προκρίθηκε η Νο7 του ταμπλό, Αρίνα Σαμπαλένκα, που βρέθηκε πίσω με 2-6, 0-2, όμως κέρδισε 12 από τα επόμενα 17 games κόντρα στην Κλόε Πακέ (Νο101), για να προκριθεί 4η σερί σεζόν στις “64” του Γαλλικού Όπεν.

Μετά από δυο ώρες μάχης, η Λευκορωσίδα βγήκε νικήτρια με 2-6, 6-3, 6-4 και στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα, Μάντισον Μπρένγκλε (Νο57).

Άνετο ντεμπούτο είχε η Νο3 του ταμπλό, Πάουλα Μπαντόσα, μιας και επικράτησε στο Philippe Chatrier, της Γαλλίδας, Φιόνα Φέρο (Νο130), με 6-2, 6-0 και “έκλεισε” το απαιτητικό ραντεβού με την Σλοβένα, Κάγια Γιούβαν (Νο68).

Στον 2ο γύρο προκρίθηκε και η περυσινή ημιφιναλίστ, Ταμάρα Ζίντανσεκ, καθώς και οι φορμαρισμένες φέτος, Ντάρια Κασάτκινα και Τζέσικα Πεγκούλα.

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post “Απέδρασαν” Χάλεπ, Σαμπαλένκα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα