Ανυπόμονος ο Νόλε – VIDEO

Στο Μπρισμπέιν βρίσκεται από την Κυριακή (29/12) ο Νόβακ Τζόκοβιτς καθώς εκεί θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της Σερβίας στο Group A του νεοσύστατου ATP Cup.

Ο 32χρονος Σέρβος, δήλωσε ενθουσιασμένος που επιστρέφει στο Μπρισμπέιν και ανυπόμονος να πάρει μέρος στο φρέσκο τουρνουά της ATP όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους Μονφίς, Άντερσον και Γκαρίν από τις ομάδες της Γαλλίας,

της Ν.Αφρικής και της Χιλής που είναι στο ίδιο γκρουπ.

“Νιώθω σπουδαία που επέστρεψα στην Αυστραλία. Έχει περάσει λίγος καιρός από την τελευταία μου φορά στο Μπρισμπέιν. Ανυπομονώ για την πρώτη έκδοση του ATP Cup. Η Αυστραλία πάντα προσφέρει ένα μοναδικό τενιστικό σόου τον Ιανουάριο. Κάθε τουρνουά τένις είναι επιτυχυμένο στην Αυστραλία και είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα συμβεί και με το ATP Cup. Προσκαλώ όλους τους φίλους του τένις να έρθουν να μας υποστηρίξουν, ειδικά την κοινότητα της Σερβίας” είπε στο μήνυμά του ο Νόλε.

G’day, @DjokerNole!

We can’t wait to see you with #TeamSerbia @queensland | @visitbrisbane | #ATPCup pic.twitter.com/dipAEnWOOs

— ATPCup (@ATPCup) December 29, 2019

Μετά το ATP Cup (3-12 Ιανουαρίου), ο Τζόκοβιτς θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Australian Open 2020 που ξεκινάει στις 20 Ιανουαρίου στη Μελβούρνη.

Λίγο αργότερα ο Τζόκοβιτς προπονήθηκε στην Pat Rafter Arena.

@DjokerNole can’t stop laughing #TeamSerbia | #ATPCup pic.twitter.com/ZNPDX2MQ8l

— ATPCup (@ATPCup) December 30, 2019

The post Ανυπόμονος ο Νόλε – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα