Ανυπομονεί για μάχες με Τζόκοβιτς ο Αλκαράθ (vid)

Το νέο αστέρι του παγκοσμίου τένις, Κάρλος Αλκαράθ, είπε πως η “τριβή” του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο ATP Tour, μπορεί να τον κάνει ακόμα καλύτερο αθλητή.

Ο 19χρονος Ισπανός που είναι ο νεαρότερος τενίστας στην ιστορία της ATP Rankings (από το 1973) ο οποίος ανέβηκε στο Νο1 αλλά τελείωσε και μια σεζόν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, μίλησε για το rivalry με τον Σέρβο σε δημοσιογράφους στο Αμπού Ντάμπι όπου βρίσκεται για το Mubadala

World Tennis Championships.

Αλκαράθ και Τζόκοβιτς έχουν συναντηθεί μια φορά στο παρελθόν, με τον νεαρό από τη Μούρθια να κάνει ένα μαγικό παιχνίδι, επικρατώντας του Νόλε με 6-7(5), 7-5, 7-6(5) στα ημιτελικά του Madrid Masters 2022.

Με αφορμή και το “πράσινο φως” που έχει πάρει ο Τζόκοβιτς για την επιστροφή του στο Australian Open, ο Αλκαράθ είπε: “Το τένις είναι καλύτερο όταν παίζουν οι καλύτεροι του κόσμου. Για τον κόσμο επίσης είναι καλό να βλέπει στα τουρνουά τους καλύτερους. Θέλω να βλέπω τον Νόβακ να παίζει σε κάθε τουρνουά. Πάντα υποστήριζα πως αν θες να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους του κόσμου. Είμαι τυχερός που θα τον έχω στο tour”

Ο Κάρλος Αλκαράθ πραγματοποίησε μια φανταστική σεζόν το 2022 αν και δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο αφού ένας τραυματισμός στους κοιλιακούς, δεν του επέτρεψε να πραγματοποιήσει την παρθενική του συμμετοχή στο ATP Finals.

“Επιτέλους, νιώθω καλά. Είχα ένα μήνα να αναρρώσω και τώρα νιώθω σχεδόν 100%. Προπονούμαι φυσιολογικά την τελευταία εβδομάδα και αισθάνομαι υπέροχα. Όλοι θα με αντιμετωπίσουν διαφορετικά φέτος και πρέπει να είμαι προετοιμασμένος γι’αυτό. Θα προσπαθήσω να τελειώσω το 2023 στην ίδια θέση που είμαι τώρα. Θα είναι μια μεγάλη χρονιά αλλά είμαι έτοιμος να το απολαύσω” τόνισε χαρακτηριστικά.

Τα στιγμιότυπα από τον επικό ημιτελικό της Μαδρίτης

The post Ανυπομονεί για μάχες με Τζόκοβιτς ο Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανυπομονεί, Τζόκοβιτς, Αλκαράθ,anypomonei, tzokovits, alkarath