Ανησυχητική νίκη για Τζόκοβιτς – VIDEO

Πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο αντιμετωπίζει ο Νόβακ Τζόκοβιτς που κέρδισε 3-0 σετ τον Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο

Υπό το φως των προβολέων της κλειστής οροφής στο Arthur Ashe, λόγω της βροχής, ο Νόβακ Τζόκοβιτς προβλημάτισε με την απόδοσή του αλλά ακόμα περισσότερο με τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει στον αριστερό ώμο.

Δείχνοντας ευάλωτος στο σερβίς και στο backhand, ο Σέρβος κατάφερε να κερδίσει με 6-4, 7-6(3), 6-1 τον Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο,

ωστόσο δέχθηκε πέντε breaks από τον Αργεντίνο και έστειλε ανησυχητικά μηνύματα στους θαυμαστές του, όσον αφορά την προσπάθεια που κάνει για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο US Open αλλά και να πλησιάσει τους δύο συναδέλφους του, Φέντερερ και Ναδάλ στις κατακτήσεις Grand Slam.

Ο Νόλε που έκανε ασκήσεις ειδικά για τον ώμο του κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, πριν την έναρξη του αγώνα στο Arthur Ashe, πήρε ιατρικό τάιμ άουτ προηγούμενος 4-3 στο εναρκτήριο σετ και αργότερα επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα τον ταλαιπωρεί εδώ και εβδομάδες.

“Μερικές μέρες αντιμετωπίζω έντονο πόνο, κάποιες άλλες μέρες λιγότερο. Έχει πολλές διακυμάνσεις. Σήμερα στο court το ένιωσα πολύ σφιγμένο και απρόβλεπτο. Δεν ήταν εύκολο να παίξω με αυτή την αίσθηση. Δεν το έχω περάσει πολλές φορές στην καριέρα μου αυτό. Από το ξεκίνημα με ενοχλούσε και ένιωσα ότι δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ολοκληρώσω τον αγώνα” είπε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς λίγο αργότερα.

Μετά το ιατρικό ταιμ άουτ στα μέσα του 1ου σετ, ο 32χρονος Σέρβος επέστρεψε και ολοκλήρωσε το προβάδισμα στο σκορ, πριν δεχθεί νέα περιποίηση από τον γιατρό του γηπέδου.

Στο 2ο σετ, ο Νόλε χρειάστηκε να επιστρέψει από διπλό break κάτω (0-3), με τον Ιγκνάσιο Λοντέρο να εκμεταλλεύεται την ευάλωτη κατάσταση του αντιπάλου του.

Το backhand παρουσίασε μεγάλη αστάθεια για τον Σέρβο καθώς φαινόταν να φοβάται πολύ το αγαπημένο του χτύπημα, κάνοντας ορισμένα αχαρακτήριστα λάθη.

Μετά τη δύσκολη κατάσταση στο ξεκίνημα του 2ου σετ, ο Τζόκοβιτς ανέβασε αισθητά την απόδοσή του, το backhand του απέκτησε περισσότερη αξιοπιστία και δύναμη και αφού έκλεισε στο tie break το 2ο σετ, στη συνέχεια ολοκλήρωσε άνετα τη νίκη του μετά από 2 ώρες και 15 λεπτά αγώνα στο κεντρικό court.

Στον 3ο γύρο του Όπεν, ο Τζόκοβιτς θα περιμένει το νικητή του αγώνα μεταξύ του Ντούσαν Λάγιοβιτς και του Ντένις Κούντλα που δεν μπόρεσαν να παίξουν την Τετάρτη, λόγω της βροχής.

Ο Νόλε είπε ότι θα περιποιηθεί τον ώμο του την Πέμπτη, ελπίζοντας να επιστρέψει την Παρασκευή χωρίς πόνους.

“Το καλό με τα Grand Slam είναι ότι έχεις μια ημέρα ρεπό μεταξύ των ματς. Ελπίζω με την κατάλληλη ιατρική βοήθεια να είμαι σε καλύτερη κατάσταση απ’ότι σήμερα” υπογράμμισε.

US OPEN MEN’S DRAW |  OOP (-7h)

The post Ανησυχητική νίκη για Τζόκοβιτς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα