Άνια Πάλους: Η γυναίκα που εξόργισε τον Κύργιο (vid)

Η Πολωνή 32χρονη δικηγόρος, Άνια Πάλους ήταν η γυναίκα που εξόργισε τον Νικ Κύργιος κατά τη διάρκεια του τελικού στο Wimbledon κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Η Πάλους είχε προκαλέσει την έκρηξη στον 27χρονο Αυστραλό, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε ότι του αποσπά την προσοχή. “Γιατί είναι ακόμα εδώ; Πετάξτε την έξω. Ξέρω ακριβώς ποια είναι. Είναι αυτή με το φόρεμα, μοιάζει σαν να έχει πιει 700 ποτά!” είχε πει ο Κύργιος στον διαιτητή της αναμέτρησης. 

“She’s had 700 drinks bro.”

Nick Kyrgios wasn’t having it with this heckler

pic.twitter.com/AvolSBIeoJ

— Action Network (@ActionNetworkHQ) July 10, 2022

Μετά από όλα αυτά η Πάλους ξεκαθάρισε αρχικά ότι δεν είχε καμία πρόθεση να αποσπάσει την προσοχή του Αυστραλού, τονίζοντας μάλιστα ότι ήθελε να τον στηρίξει, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είχε πιει μόνο δύο ποτά…

“Επειδή λέει συνέχεια ότι το κοινό δεν τον στηρίζει, ήθελα να του δώσω υποστήριξη. Ίσως υπερέβαλλα λίγο, αλλά είχα καλές προθέσεις.”, ανέφερε η 32χρονη δικηγόρος. 

“Είχα πιει μόνο δύο ποτά. Ίσως έφταιγε η υψηλή θερμοκρασία και δεν είχα καπέλο.”, ανέφερε σε βρετανικά Μέσα η Πολωνή. 

'I’d only had two…but it WAS rather hot' says ‘700 drinks’ woman who Nick Kyrgios had thrown off Wimbledon Centre Court https://t.co/V16V8n2kts

Daily Mail Online (@MailOnline) July 11, 2022

Για την ιστορία οι υπεύθυνοι του κεντρικού γηπέδου έδωσαν νερό στην Πάλους, η οποία επέστρεψε ξανά στη θέση της μετά από 15 λεπτά για να παρακολουθήσει τη συνέχεια του τελικού. 

The post Άνια Πάλους: Η γυναίκα που εξόργισε τον Κύργιο (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα