Τον Μάιο του 2023, ξανά σε Major ο Τζόκοβιτς

Αν δεν αλλάξει η εμβολιαστική κατάσταση του Νόβακ Τζόκοβιτς, ή αν δεν αλλάξουν οι… νόμοι σε Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και Αυστραλία, τότε πιθανότατα, ο Κυριακάτικος τελικός του Wimbledon, ήταν το τελευταίο ματς του Νόβακ Τζόκοβιτς σε Major διοργάνωση, μέχρι τον Μάιο του 2023.

Κι όμως, ο 35χρονος Σέρβος, μόνο απίθανο δεν είναι, να δώσει το παρών σε Grand Slam

τουρνουά, σε… 10 μήνες από τώρα.

Όπως ο ίδιος τόνισε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον τελικό με τον Κύργιο, δεν πρόκειται να αλλάξει την εμβολιαστική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει, πως, ως ανεμβολίαστος, δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στις ΗΠΑ κι ως εκ τούτου, δεν θα αγωνιστεί στο επικείμενο US Open.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Νόλε δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην Αυστραλία, στο 1ο χρονικά Slam του 2023 και αυτομάτως, αναμένεται να χάσει δυο συνεχόμενα Major.

Άρα, το επόμενο ραντεβού του με Grand Slam τουρνουά, αναμένεται στα τέλη Μαΐου του 2023. Τότε, θα μπει για 1η φορά στη μάχη μετά το φετινό Wimbledon και τότε θα προσπαθήσει να φτάσει τα 22 Major τρόπαια, φτάνοντας (;) τον Ράφαελ Ναδάλ.

Το ερωτηματικό, για το ότι ο Ναδάλ, κατά πάσα πιθανότητα, θα παίξει στη Νέα Υόρκη τον Αύγουστο και φυσικά, αν όλα πάνε καλά με το σώμα του, θα δώσει το παρών ως υπερασπιστής, τον Γενάρη του 2023, στη Μελβούρνη.

Προφανώς, οι πιθανότητές του, να κατακτήσει κάποιο από τα δυο τουρνουά, είναι αυξημένες, απόντος και του Νόβακ Τζόκοβιτς. Οπότε, μπορεί ο Ράφα να μην είναι καν στα 22 τρόπαια, όταν ο Τζόκοβιτς επιστρέψει στην ενεργό δράση σε Grand Slam.

The post Τον Μάιο του 2023, ξανά σε Major ο Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα