Ανεβασμένος Νόλε στα προημιτελικά (vids)

18:58 1/3/2023 - Πηγή: Tennis24

O Νόβακ Τζόκοβιτς, με συνοπτικές διαδικασίες ξεπέρασε το εμπόδιο του Ολλανδού, Ταλόν Γκρίκσπουρ (Νο39) και εξασφάλισε την είσοδο του στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης του Ντουμπάι.

Ο πέντε φορές νικητής του Dubai Duty Free Tennis Championships, παρουσιάστηκε φανερά βελτιωμένος σε σχέση με τον αγώνα του 1ου γύρου απέναντι στον Τόμας Μάχατς, για να πάρει μια ξεκούραστη πρόκριση.

Back

in his groove!

The world number 1 @DjokerNole reaches the last 8 in Dubai with a 6-2 6-3 victory over Griekspoor.@DDFTennis pic.twitter.com/hecnvIZaGE

Tennis TV (@TennisTV) March 1, 2023

Ο Σέρβος, Νο1 τενίστας στον κόσμο για… 378 εβδομάδες, μετά από μόλις 77 λεπτά αγώνα επικράτησε του Ολλανδού με 6-2, 6-3, πιάνοντας υψηλά επίπεδα απόδοσης και έτσι εξακολουθεί να διευρύνει το προβάδισμα του στην παγκόσμια κατάταξη, από το Νο2, Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Γκρίκσπουρ το πάλεψε στο 2ο κομμάτι του αγώνα και με το σκορ στο 5-0 υπέρ του Σέρβου, πήρε τρία συνεχόμενα games (ένα break), για να κάνει το 5-3, ωστόσο ο Τζόκοβιτς έκλεισε τον αγώνα αμέσως μετά.

That. Is. RIDICULOUS. @DjokerNole @DDFTennis pic.twitter.com/BIBkcw8pJo

Tennis TV (@TennisTV) March 1, 2023

Ο 35χρονος, ολοκλήρωσε τον αγώνα με οκτώ άσσους, 28 winners και μόλις έξι αβίαστα λάθη και φαίνεται να βρίσκεται πλέον κοντά στο 100% της αγωνιστικής του ετοιμότητας, όπως ο ίδιος ανέφερε πριν από μερικές ημέρες.

Στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσει τον Πολωνό, Χούμπερτ Χούρκατς (Νο11), ο οποίος κέρδισε με 7-5, 6-1 με τον Ρώσο, Πάβελ Κοτόφ (Νο138) και έφτασε τις έξι συνεχόμενες νίκες στο Tour.

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+2h)

The post Ανεβασμένος Νόλε στα προημιτελικά (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα