Ανεπίσημη πρεμιέρα στο Σινσινάτι

Με δύο αγώνες ξεκίνησε την Κυριακή το κυρίως ταμπλό του Western & Southern Open στο Σινσινάτι

Στον απόηχο της απόσυρσης του Ράφαελ Ναδάλ από το τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας για το US Open, ξεκίνησε ανεπίσημα η δράση στο Linder Family Tennis Center του Σινσινάτι.

Τζον Ίσνερ και Άλεξ ντε

Μινόρ, εξασφάλισαν την πρόκριση στο 2ο γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης με νίκες στα τρία σετ επί των Ντούσαν Λάγιοβιτς και Μάρκο Τσεκινάτο αντίστοιχα.

Ο Ίσνερ, Νο13 του ταμπλό και Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε το μοναδικό του break στο ματς στο κατάλληλο σημείο, την ώρα που ο Λάγιοβιτς σέρβιρε στο 5-6 του καθοριστικού σετ προκειμένου να παραμείνει στο ματς και πήρε τη δύσκολη νίκη με 7-6(3), 1-6, 7-5 επί του Σέρβου.

Ο Λάγιοβιτς είχε σώσει και τα τέσσερα break points που είχε ο Ίσνερ, πριν από το τελευταίο game του αγώνα με τον 34χρονο Αμερικανό να τελειώνει το ματς με 27 άσους και 80% κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο του σερβίς.

Στο 2ο γύρο, ο Ίσνερ περιμένει το νικητή του αγώνα Καρένιο Μπούστα-Σιμόν ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον κάτοχο του τίτλου και Νο1 του ταμπλό, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Με ανατροπή προκρίθηκε ο Άλεξ ντε Μινόρ κόντρα στον Μάρκο Τσεκινάτο, επικρατώντας με 6-7(5), 6-1, 6-2 του 26χρονου Ιταλού.

Ο 20χρονος Αυστραλός, Νο38 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν δέχθηκε break point σε ολόκληρο το ματς, βάζοντας γρήγορα τέλος στο αρνητικό σερί των δύο συνεχόμενων ηττών στο tour (Ουάσινγκτον, Τορόντο), μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Ατλάντα.

Στους “32”, ο ντε Μινόρ θα περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης Όπελκα-Τσόριτς.

Στο μεταξύ, ο Μίκχαηλ Κουκούσκιν πήρε τη θέση του Ράφαελ Ναδάλ στο Νο2 του ταμπλό και θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Γκαρίν-Μαναρινό.

Την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό εξασφάλισε με επιβλητική νίκη επί του Φελιτσιάνο Λόπεζ (7-6, 6-0) ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς ενώ τον ακολούθησαν οι Νισιόκα, Καρένιο Μπούστα, Κούντλα, Κάρλοβιτς, Ρουντ και Ρούμπλεφ.

CINCINNATI MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Ανεπίσημη πρεμιέρα στο Σινσινάτι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα