Ανατροπή και προημιτελικός για Σάκκαρη στο Σαν Χοσέ!

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε μεγάλες δυσκολίες για να βρει ρυθμό κόντρα στην qualifier Γιαπωνέζα Μάγιο Χίμπι αλλά κατάφερε να κάνει μια σπουδαία ανατροπή για να προκριθεί στα προημιτελικά του Σαν Χοσέ!

“Ψυχωμένη” Σάκκαρη!

Μετά από ένα ματς με μεγάλες διακυμάνσεις, εκνευριστικό σε στιγμές για τη Μαρία λόγω των πολλών αβίαστων λαθών που έκανε, η 24χρονη Ελληνίδα κατάφερε να βρει τις λύσεις απέναντι στο αμυντικογενές παιχνίδι της Νο265 τενίστριας στον κόσμο, Μάγιο Χίμπι και την κέρδισε με 4-6, 6-4, 6-2.

Συνεχίζει την πολύ καλή παράδοση που έχει “χτίσει” στο

Σαν Χοσέ καθώς μετά την παρουσία της στον περσινό τελικό, φέτος βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά όπου την περιμένει ένα δυνατό ντέρμπι κόντρα σε μία εκ των Σβιτολίνα-Κασάτκινα.

Η γοργοπόδαρη Χίμπι με το one-handed backhand (είδηση για το γυναικείο τουρ!) και το γεγονός ότι τροφοδοτούσε τη Μαρία με άβολες μπάλες ωθώντας την να παίρνει επιθέσεις μπλόκαρε αρχικά την Ελληνίδα τενίστρια καθώς έκανε πολλά αβίαστα λάθη ενώ δεν βρήκε ρυθμό στο σερβίς της.

Η Μαρία έμεινε με σετ πίσω ενώ και στο δεύτερο σετ ήταν ασταθής καθώς έκανε αλλά και δεχόταν break με ευκαιρία πριν καταφέρει να ισοφαρίσει με 1-1 όταν η Χίμπι σέρβιρε στο 4-5 και μετά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια άνοιξε τα “φτερά” της.

Επιτέλους, επέβαλε την κυριαρχία της μειώνοντας στο ελάχιστο τα αβίαστα λάθη και σερβίροντας καλύτερα και μετά δεν είχε αντίπαλο.

Το τρίτο σετ κύλησε άψογα στα return games τουλάχιστον για την SakkAttack που πήρε τη νίκη ακόμα και με μέτρια εμφάνιση κάτι που θα πρέπει να τονώσει την ψυχολογία της βελτιώνοντας παράλληλα τα κακώς κείμενα.

SILICON VALLEY OPEN DRAW| OOP (-10h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ανατροπή και προημιτελικός για Σάκκαρη στο Σαν Χοσέ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα