Αμβούργο: Προκρίσεις για Περ, Κολσράιμπερ (vids)

Την Δευτέρα ξεκίνησε η δράση στο 500αρι χωμάτινο τουρνουά του Αμβούργου, στο οποίο θα δώσει το παρών ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στο Νο1 του ταμπλό και περιμένει να μάθει τον πρώτο του αντίπαλο, που θα προκύψει από τον αγώνα 1ου γύρου ανάμεσα στον Ντομινίκ Κέπφερ και τον Μαξιμίλιαν Μάρτερερ.

Στην 1η ημέρα αγώνων, προκρίσεις πανηγύρισαν οι Μπενουά Περ, Φίλιπ Κολσράιμπερ, Σεμπάστιαν Μπάεζ και Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ.

A new Argentinian star

in the making?

20 year-old @Seba_baez7 beats Moutet 6-1 6-2 to record his first-ever ATP win at the #HamburgOpen pic.twitter.com/A38dOtkmKm

Tennis TV (@TennisTV) July 12, 2021

Αρχικά ο Γάλλος, Νο8 του ταμπλό στο Hamburg Open, εκμεταλλεύτηκε τον τραυματισμό του Ρικάρντας Μπεράνκις στα τέλη του εναρκτήριου set και πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο, χάρις στην εγκατάλειψη του Λιθουανού, κι ενώ το σκορ ήταν στο 6-6.

Στην επόμενη φάση του θεσμού, ο Περ θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Χουάν Πάμπλο Βαρίγιας και Σουμίτ Ναγκάλ.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα, ο Φίλιπ Κολσράιμπερ πέτυχε μεγάλη νίκη έναντι του σπεσιαλίστα στο χώμα, Ζαούμ Μουνάρ, επικρατώντας με 7-6(5), 6-4, παρά το γεγονός ότι στο 1ο set βρέθηκε πίσω μέχρι και με 3-5, ενώ έσωσε τρία set points του Ισπανού.

It’s good to be home! @Kohlscribbler converts his seventh match point to move through to the #HamburgOpen second round with a 7-6 6-4 win over Munar pic.twitter.com/X8wHNHq9oq

Tennis TV (@TennisTV) July 12, 2021

Στον 2ο γύρο, το Νο117 της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Φίλιπ Κράινοβιτς και Ντάνιελ Αλτμάιερ.

Οι Σεμπάστιαν Μπάεζ και Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ προκρίθηκαν αμφότεροι στον 2ο γύρο, θέτοντας εκτός τους Κορεντάν Μουτέ και Νίκολα Κουν, αντίστοιχα.

HAMBURG OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αμβούργο: Προκρίσεις για Περ, Κολσράιμπερ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα