Αλκαράθ: “Το παιχνίδι του Στέφανου μου ταιριάζει” (vid)

10:03 5/6/2023 - Πηγή: Tennis24

Κάρλος Αλκαράθ και Στέφανος Τσιτσιπάς θα αναμετρηθούν για 5η φορά στην καριέρα τους, στον σπουδαίο προημιτελικό του Γαλλικού Όπεν την Τρίτη (αναμένεται η ώρα διεξαγωγής του ματς).

Οι δύο τενίστες, επιβεβαίωσαν το μεγάλο ραντεβού τους καθώς ξεπέρασαν με σχετική ευκολία τα τέσσερα εμπόδια στο Παρίσι και η φόρμα με την οποία πηγαίνουν στη μεταξύ τους μάχη, μας προϊδεάζει για ένα σπουδαίο ματς.

Ο 20χρονος Ισπανός, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια με τον Στέφανο, μετράει ισάριθμες νίκες με πιο πρόσφατη αυτή στον τελικό του Barcelona

Open φέτος με 6-3, 6-4.

Μετά την επιβλητική νίκη επί του Μουζέτι, ο Αλκαράθ επεσήμανε ότι θα πρέπει να παίξει συγκεντρωμένα απέναντι στον Έλληνα πρωταθλητή ενώ παραδέχθηκε ότι το παιχνίδι του Τσιτσιπά ταιριάζει στο δικό του.

“Θα είναι σπουδαίο ματς με τον Στέφανο. Έχουμε παίξει σπουδαία παιχνίδια και έχω κερδίσει κάθε ματς. Αυτό δεν σημαίνει ότι όμως θα κερδίζω κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Θα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος γιατί είναι πραγματικά δύσκολος αντίπαλος. Το παιχνίδι του ταιριάζει στο δικό μου στυλ παιχνιδιού” τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλκαράθ.

Για το παιχνίδι με τον Μουζέτι, ο Αλκαράθ είπε: “Πιστεύω ότι έπαιξα σε σπουδαίο επίπεδο. Πολύ υψηλής ποιότητας χτυπήματα, επιθετικά. Ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία μπάλα, οπότε είμαι χαρούμενος που κέρδισα αυτό το δύσκολο γύρο κόντρα στο Λορένζο.

“Δεν σκέφτομαι την πίεση του Νο1 ούτε ότι είμαι φαβορί για το τουρνουά. Προσπαθώ να αφήσω αυτές τις σκέψεις. Προσπαθώ απλά να παίξω το τένις μου και να χαμογελάω συνέχεια. Αυτό είναι το κλειδί για μένα, να κάνω τον κόσμο να διασκεδάζει παρακολουθώντας τένις. Αυτό σκέφτομαι μέσα στο ματς” πρόσθεσε.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Αλκαράθ: “Το παιχνίδι του Στέφανου μου ταιριάζει” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα