Αλκαράθ: “Το US Open με ωρίμασε” (vid)

10:51 8/9/2021 - Πηγή: Tennis24

O Κάρλος Αλκαράθ εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο US Open 2021. Ο 18χρονος τενίστας πέτυχε τέσσερις νίκες στα γήπεδα της Αμερικής, ωστόσο η εξαιρετική του πορεία ολοκληρώθηκε άδοξα.

Σήμερα (8/9) το πρωί το Νο55 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ τέθηκε αντιμέτωπος με τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, στο πλαίσιο των προημιτελικών του τέταρτου και τελευταίου grand slam της σεζόν. Κατά τη διάρκεια του 2ου σετ

όμως αναγκάστηκε να αποσυρθεί, λόγω τραυματισμού στον δεξιό προσαγωγό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός αθλητής μετά το τέλος της αναμέτρησης του με τον Αλιασίμ:

“Είναι σκληρό να ολοκληρώνεται προσπάθεια σου σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά κατ’αυτόν τον τρόπο. Δεν είχα άλλη επιλογή. Πρέπει να φροντίζω το σώμα μου, για να παραμείνω υγιής. Δεν ένιωθα καλά, επομένως εγκατέλειψα.

Το να δώσω δύο διαδοχικά ματς που ολοκληρώθηκαν στα πέντε sets, ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Ωστόσο κατάφερα να παίξω με πολύ μεγάλη ένταση και σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δεν έχω συνηθίσει να παίζω τέτοιου είδους αγώνες.

Όμως τα παιχνίδια αυτά αποτελούν μάθημα για μένα. Πιστεύω ότι αυτό το τουρνουά (US Open) με ωρίμασε. Έπαιξα υπέροχο τένις και είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα για πρώτη φορά στην καριέρα μου ως τα προημιτελικά ενός grand slam”.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Γιάννης Μαύρος

The post Αλκαράθ: “Το US Open με ωρίμασε” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα