Αλκαράθ: “Ποτέ δεν είναι εύκολο κόντρα στον Σίνερ” (vid)

Την πρόκριση για τον τελικό του Indian Wells πήρε ο Κάρλος Αλκαράθ κερδίζοντας τον Γιανίκ Σίνερ με 7-6(4), 6-3, και θα αντιμετωπίσει τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ διεκδικώντας για πρώτη φορά τον τίτλο στην Καλιφόρνια, αλλά και την επιστροφή στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. 

Ο 19χρονος Ισπανός, κατά τη διάρκεια της on court συνέντευξης που έδωσε μετά τον ημιτελικό, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την απόδοσή του, απέδωσε τα εύσημα στον Σίνερ, ενώ είπε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στον τελικό κόντρα στον Μεντβέντεφ.

“Είμαι πολύ χαρούμενος με τη σημερινή μου εμφάνιση,

και που κατάφερα να περάσω στον τελικό. Ο Γιανίκ είναι ένας φανταστικός παίκτης με εξαιρετικά χτυπήματα”, είπε ο Αλκαράθ αρχικώς και πρόσθεσε:

“Μπορώ να πω πως θα έχουμε συναρπαστικά παιχνίδια μεταξύ μας τα επόμενα χρόνια. Παίζουμε στα καλύτερα τουρνουά του κόσμου, και φυσικά δεν τελείωσε τίποτα τώρα. Θα παίξουμε στο μέλλον πολλά σπουδαία παιχνίδια. Το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη μου παρουσία σε τελικό του Indian Wells”.

“Το να παίζεις κόντρα στον Γιανίκ δεν είναι ποτέ εύκολο. Έπρεπε να ξεπεράσω αρκετά προβλήματα, και ένα από αυτά ήταν να σώσω και το set point. Το ήξερα πως έπρεπε να ανεβάσω το επίπεδό μου, ώστε να καταφέρω να τον κερδίσω. Το πρώτο set κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όμως στο δεύτερο ήμουν πιο ψύχραιμος και έπαιξα πιο απελευθερωμένα. Αυτό πιστεύω πως ήταν και ο παράγοντας που με βοήθησε να κερδίσω”.

“Αλήθεια ανυπομονώ να αγωνιστώ κόντρα στον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Συνέχεια λέω πως αν θες να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να κερδίζεις τον καλύτερο, και μπορώ να πω πως ο Ντανιίλ είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή. Τρέχει ένα απίστευτο σερί νικών”.

“Για μένα, θα είναι μία αρκετά δύσκολη πρόκληση, αλλά είμαι προετοιμασμένος γι’ αυτό. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον τελικό”.

"If you want to be the best you have to beat the best!" @carlosalcaraz's mentality is elite @BNPPARIBASOPEN | #TennisParadise pic.twitter.com/06ubekLKYJ

ATP Tour (@atptour) March 19, 2023

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-11h)

The post Αλκαράθ: “Ποτέ δεν είναι εύκολο κόντρα στον Σίνερ” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα