Αλκαράθ: “Νιώθω ότι είμαι ένα από τα φαβορί στο Wimbledon” (vid)

O Κάρλος Αλκαράθ πιστεύει ότι είναι ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει το Wimbledon, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά από τη νίκη του στον τελικό του Queen’s κόντρα στον Άλεξ ντε Μινόρ και την κατάκτηση του 1ου τίτλου στην καριέρα του στο γρασίδι. 

Ο 20χρονος Ισπανός νίκησε τον Αυστραλό και πλέον ετοιμάζεται για να αγωνιστεί στο SW19 με στόχο την κατάκτηση του 2ου Grand Slam στην καριέρα του, λίγες εβδομάδες μετά από την παρουσία του στα ημιτελικά του Roland Garros

και την ήττα του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

“Ήταν υπέροχο που σήκωσα αυτό το τρόπαιο κερδίζοντας το 1ο μου τουρνουά στο γρασίδι. Ήταν μια καταπληκτική εβδομάδα για μένα.”, είπε ο Ισπανός. 

“Το επίπεδο που έπαιξα στο τέλος αυτής της εβδομάδας ήταν καταπληκτικό. Το να βλέπω το όνομά μου σε ένα τρόπαιο σημαίνει πολλά για μένα, οπότε θα το κρατήσω ως ανάμνηση για το υπόλοιπο της ζωής μου.”

“Ειλικρινά έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση τώρα πηγαίνοντας στο Wimbledon. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας έπαιξα καταπληκτικά, οπότε αυτή τη στιγμή νιώθω ότι είμαι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Wimbledon.”

“Ότι πάω με μεγάλη αυτοπεποίθηση στο Wimbledon είναι προφανές. Ωστόσο είδα ένα στατιστικό ότι ο Νόβακ (σ.σ. Τζόκοβιτς) έχει κερδίσει τους περισσότερους αγώνες εκεί από οποιοδήποτε παίκτη στο Top-20.”

“Τι μπορώ να πω γι’ αυτό; Ο Νόβακ είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το Wimbledon αυτό είναι προφανές, αλλά θα προσπαθήσω να παίξω σε αυτό το επίπεδο για να έχω πιθανότητες να τον κερδίσω ή να φτάσω στον τελικό του τουρνουά.”



Το Wimbledon θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 3-16 Ιουλίου. 

The post Αλκαράθ: “Νιώθω ότι είμαι ένα από τα φαβορί στο Wimbledon” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα