Αλκαράθ: “Δεν ξέρω πως τα κατάφερα” (vid)

14:26 8/9/2022 - Πηγή: Tennis24

Αν και είχε περάσει αρκετή ώρα από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο επικός ημιτελικός στη Νέα Υόρκη, ο Κάρλος Αλκαράθ δεν μπορούσε ακόμα να πιστέψει πώς τα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γιάνικ Σίνερ και να φτάσει στον 1ο ημιτελικό καριέρας σε Grand Slam, αλλα και να γίνει ο νεαρότερος ημιφιναλίστ στο US Open μετά τον μεγάλο Πιτ Σάμπρας το 1990. 

“Ειλικρινά δεν ξέρω ακόμα πως τα κατάφερα.”

, είπε στη συνέντευξη Τύπου. “Το επίπεδο τένις που παίξαμε ήταν καταπληκτικό. Ο Γιάνικ Σίνερ είναι ένας σπουδαίος και θεαματικός παίκτης, όλοι μπορούν να το δουν αυτό.”

“Ήταν ο μεγαλύτερος αγώνας της καριέρας μου, ο πιο απαιτητικός. Κι εγώ και ο Γιάνικ παίξαμε τένις υψηλού επιπέδου τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά. Ελπίζω ο κόσμος να το απόλαυσε. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ υψηλός και αισθανόμουν άνετα με αυτό και χάρη σε αυτό το γεγονός κατάφερα να πάρω τη νίκη. Σωματικά ένιωθα καλά, αν και νομίζω ότι σιγά σιγά η ενέργειά μου με εγκατέλειπε. Σωματικά ωστόσο νιώθω πολύ καλά.”

“Αισθάνομαι πολύ καλά που έφτασα στον 1ο μου ημιτελικό Grand Slam. Αισθάνομαι ακόμα καλύτερα γιατί το πέτυχα εδώ στο US Open το οποίο πάντα έβρισκα απίστευτο. Ο κόσμος είναι εκπληκτικός και θα έλεγα ότι είναι το καλύτερο κοινό του κόσμου. Η ενέργεια που πήραμε μέχρι τις 03:00 το πρωί ήταν απίστευτη. Σε άλλα τουρνουά ο κόσμος θα πήγαινε σπίτι του, αλλά εδώ έμειναν μέχρι το τέλος.”

Πλέον ο Αλκαράθ θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον λατρεμένο στο αμερικανικό κοινό, Φράνσις Τιάφο τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ένα παιχνίδι που αξίζει να δούμε τη συμπεριφορά του κοινού. 

The post Αλκαράθ: “Δεν ξέρω πως τα κατάφερα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλκαράθ, “Δεν,alkarath, “den