Σίνερ: “Η χειρότερη ήττα στην καριέρα μου” (vid)

13:26 8/9/2022 - Πηγή: Tennis24

O Γιάνικ Σίνερ εμφανίστηκε εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα του κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ μετά την επική 5σετη αναμέτρηση που κράτησε πάνω από 5 ώρες. Ο Ιταλός τόνισε ότι θα μπορούσε να παίξει καλύτερα στο τέλος και ότι αυτήν την ήττα θα την κουβαλάει μέσα του για καιρό.

“Δεν είναι και πολύ εύκολο να μιλάς αμέσως μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς το οποίο θα μπορούσε να τελειώσει στα 3 ή στα 4 sets. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό. Ήταν η 2η φορά που έπαιζα στο Arthur Ashe, ήταν ένας υπέροχος αγώνας και αρκετά δύσκολος.”, είπε ο Ιταλός. 

“Σίγουρα

θα μπορούσα να είχα παίξει καλύτερα στο τέλος και να το έχω τελειώσει στο 4ο set. Το να μιλάω τώρα είναι πολύ εύκολο, αλλά στο γήπεδο είναι όλα διαφορετικά. Εκεί νιώθεις την πίεση, εκεί νιώθεις τα πάντα. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Είχα το προβάδισμα με break στο 5ο set, αλλά δεν μπόρεσα να βρω τον τρόπο να κρατήσω το προβάδισμα.”

“Το θετικό είναι ότι είμαι έτοιμος να παίξω για πολλές ώρες. Υπάρχουν πολλά θετικά πράγματα που κρατάω από αυτό το τουρνουά. Την 1η εβδομάδα δεν έπαιξα καλά, αλλά σήμερα ανέβασα επίπεδο. Ο Αλκαράθ είναι ένας παίκτης που σε αναγκάζει να ανεβάζεις επίπεδο. Αυτή η ήττα είναι η χειρότερη στην καριέρα μου. Είναι μια ήττα που θα την κουβαλάω εδώ και πολύ καιρό. Αύριο που θα ξυπνήσω θα προσπαθήσω να κρατήσω τα θετικά στοιχεία από αυτό το παιχνίδι.”

Keywords
Τυχαία Θέματα