Αλκαράθ – Ρούνε: Από συμπαίκτες στις μικρές κατηγορίες, αντίπαλοι στους “8” του Wimbledon (vid)

Με τους Κάρλος Αλκαράθ και Χόλγκερ Ρούνε να επικρατούν των Ματέο Μπερετίνι και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στη φάση των «16» του Wimbledon, επιβεβαιώθηκε η… μάχη των δύο νεαρών τενιστών στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το γεγονός αυτό ήταν η αφορμή για να θυμηθούμε πως οι δύο τενίστες, παλαιότερα, συνυπήρχαν στην ίδια ομάδα όταν αγωνίζονταν σε αγώνες διπλού. Πιο συγκεκριμένα, το “Les Petits As” δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο Αλκαράθ και Ρούνε είναι συμπαίκτες σε αγώνα διπλού, με τους δύο να φαίνεται να έχουν πολύ

καλή επικοινωνία.

Amazing footage of Carlos Alcaraz and Holger Rune playing doubles together at 13 years old

Seven years later, they will face each other in the #Wimbledon quarter-finals!

(via @LesPetitsAs) pic.twitter.com/mu5Bf3ifIn

Eurosport (@eurosport) July 11, 2023

Πλέον οι δύο τενίστες θα παίξουν αντίπαλοι για τα προημιτελικά του Wimbledon, βάζοντας στην άκρη όποια συμπάθεια έχουν ο ένας για τον άλλον, κάνοντας focus στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του χορτάρινου Grand Slam.

Σημειώνεται πως οι άλλοι προημιτελικοί του λονδρέζικου τουρνουά είναι οι εξής: Τζόκοβιτς – Ρούμπλεφ, Μεντβέντεφ-Γιούμπανκς και Σίνερ-Σαφιούλιν.

The post Αλκαράθ – Ρούνε: Από συμπαίκτες στις μικρές κατηγορίες, αντίπαλοι στους “8” του Wimbledon (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα