Αλιασίμ: Προβληματισμένος με το 0-6 σε τελικούς

Πολύ απογοητευμένος ήταν ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ μετά την straight sets ήττα από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον τελικό του bett1HULKS Indoors που πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά στην Κολωνία.

Αυτή ήταν η 6η ήττα του 20χρονου Καναδού σε ισάριθμους τελικούς ATP που έχει συμμετάσχει και σίγουρα δείχνει να προβληματίζει τον ταλαντούχο τενίστα που δεν έχει καταφέρει να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό στα σημαντικότερα παιχνίδια που έχει δώσει.

“Είναι δύσκολο να πω τι φταίει. Συνέβη ξανά σε έναν τελικό. Είναι δύσκολο. Δεν παίζω

καλά στους τελικούς. Δεν κατάφερα να βγάλω το παιχνίδι μου. Είναι δύσκολο να το δεχτώ. Δεν μπορώ να πω πολλά περισσότερα πέρα από το ότι είμαι απογοητευμένος με το επίπεδο του παιχνιδιού μου και ότι θα προσπαθήσω ξανά” είπε ο Αλιασίμ, στην συνέντευξη Τύπου από την Κολωνία.

Το Νο22 της παγκόσμιας κατάταξης, παραδέχθηκε ότι ήταν νευρικός στον τελικό κόντρα στον γηπεδούχο Ζβέρεφ με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να σταθεί ανταγωνιστικά, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 6-3.

“Σίγουρα ήμουν νευρικός. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να βρω έναν τρόπο να το ξεπεράσω. Είναι καλό το γεγονός ότι έχω ήδη αγωνιστεί σε έξι τελικούς, όμως πρέπει να βρω τον τρόπο να κερδίσω” είπε ο Αλιασίμ ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο στη Μασσαλία, έγινε ο νεαρότερος τενίστας που φτάνει σε 5 τελικούς ATP, μετά τον 18χρονο Ράφαελ Ναδάλ το 2005 στο Μαϊάμι.

Ο θριαμβευτης Αλεξάντερ Ζβέρεφ που κατέκτησε τον 12ο τίτλο της καριέρας του στην Κολωνία, προσπάθησε να εμψυχώσει τον συνάδελφό του, στην τελετή απονομής.

“Φίλιξ είσαι απίστευτος παίκτης. Ξέρω ότι δεν σημαίνει για σένα πολλά αυτή τη στιγμή, όμως είμαι σίγουρος ότι δεν θα κατακτήσεις μόνο έναν τίτλο αλλά πολλούς και πιο σημαντικούς από αυτόν. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα κερδίσεις τίτλο” είπε ο 23χρονος Γερμανός.

Ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ θα παραμείνει στην Κολωνία για το bett1HULKS Championships κι αυτή την εβδομάδα, καταλαμβάνοντας το Νο5 του ταμπλό και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ίγκορ Γερασίμοφ.

The post Αλιασίμ: Προβληματισμένος με το 0-6 σε τελικούς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα