Αλιασίμ: Πανέτοιμος για τη δύσκολη συνέχεια – VIDEO

10:04 6/9/2020 - Πηγή: Tennis24

Συνήθως, οι νεαροί τενίστες δυσκολεύονται να διατηρήσουν το κορυφαίο επίπεδό τους μετά από μια μεγάλη νίκη σε Grand Slam τουρνουά. Ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Δύο ημέρες μετά τη straight sets νίκη επί του σπουδαίου Άντι Μάρει, ο 20χρονος Καναδός εμφανίστηκε ακόμα καλύτερος και το Σάββατο επικράτησε 6-1, 6-0, 6-4 του Κορεντίν Μουτέ, σφραγίζοντας την παρθενική του παρουσία σε 4ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης.

Μάλιστα, ο Αλιασίμ

έγινε ο πρώτος τενίστας γεννημένος το 2000 και ύστερα που φτάνει στη φάση των “16” ενός Major τουρνουά, συνεχίζοντας να γράφει τη δική του ιστορία στα παγκόσμια courts.

“Κατάφερα να παίξω καλά στις κρίσιμες στιγμές και είμαι χαρούμενος γιατί έπαιξα ακόμα καλύτερα από τον περσινό μας αγώνα” είπε ο χαρισματικός τενίστας που τελείωσε το ματς με 34 winners και 7/14 break points, μετά από 1 ώρα και 57 λεπτά αγώνα.

“Με τις φυσικές και τις ψυχολογικές μου ικανότητες, πρέπει να ισορροπήσω την απειρία μου. Πρέπει να μπω στο γήπεδο και να δείξω αυτοπεποίθηση. Είμαι εδώ για να επιβληθώ. Έξω απ’το court νομίζω ότι είμαι ένας καλός χαρακτήρας αλλά όταν μπαίνεις στο γήπεδο, ο καλύτερος θα κερδίσει. Πρέπει να μπεις μέσα με το ένστικτο του δολοφόνου” πρόσθεσε ο Καναδός.

Στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, ο Αλιασίμ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι σε έναν από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο τα δύο τελευταία χρόνια.

Αντίπαλός του θα είναι ο Ντόμινικ Τιμ που έχει τεράστιο κίνητρο για μια μεγάλη πορεία στη Νέα Υόρκη, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τις απουσίες σπουδαίων αντιπάλων.

To καλό για τον Αλιασίμ είναι ότι θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον 27χρονο Αυστριακό, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Με τους Σαποβάλοφ, Πόσπισιλ και Αλιασίμ, ο Καναδάς έχει για πρώτη φορά στην ιστορία, τρεις παίκτες στον 4ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Αλιασίμ: Πανέτοιμος για τη δύσκολη συνέχεια – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα