Ακυρώθηκε το πρώτο warm-up event στην Αυστραλία!

Το δημοφιλές τουρνουά επίδειξης, Kooyong Classic ακυρώθηκε, λόγω αβεβαιότητας, σχετικά με τις οδηγίες και με τους κανόνες που αναμένεται να ορίσει οι Αυστραλία όσον αφορά τους ανεμβολίαστους παίκτες. 

Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή την Τρίτη (26/10) με τους διοργανωτές να εμφανίζονται απογοητευμένοι για την έλλειψη σαφήνειας σχετικά με τις συνθήκες που θα επικρατήσουν για τους παίκτες στη Μελβούρνη.

Ο πρόεδρος Άνταμ Κόσαρ εμφανίστηκε προβληματισμένος που η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί

φέτος ελπίζοντας ότι θα γίνει το 2023. 

“Με τη μεγάλη αβεβαιότητα των τελευταίων μηνών σχετικά με τις ρυθμίσεις που θα ίσχυαν τον Ιανουάριο, δεν κατέστη δυνατόν να γίνει ο καλύτερος δυνατός σχεδιασμός για την παροχή ενός καλύτερου και ασφαλέστερου αθλητικού γεγονότος.”, είπε. 

Φέτος η σημαντική αυτή εκδήλωση, την οποία έχουν τιμήσει τα μεγαλύτερα ονόματα του τένις, χωρίστηκε σε δύο τουρνουά (Great Ocean Road Open, Murray River Open) τα οποία συμπεριλήφθηκαν στο καλεντάρι της ATP και τα οποία πραγματοποιήθηκαν την ίδια εβδομάδα (1-7/1).

Το Great Ocean Road Open κατέκτησε ο Ιταλός Γιάνικ Σίνερ, κερδίζοντας στον τελικό τον συμπατριώτη του Στέφανο Τραβάγια, ενώ το Murray River Open κατέκτησε ο Ντάνιελ Έβανς κερδίζοντας στον τελικό τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ακυρώθηκε το πρώτο warm-up event στην Αυστραλία! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα